Oltiin mukana ko tapahtumassa viialan spr:läisten kutsumina. Siel oli Elossa tapahtuma jos oli vaikka mitä ohjelmaa. Oli tanssia ja laulua, pikku bändejä jne, sit oli Tampereen seudun etsintä koirien näytös etsintä koira toiminnasta. Dustyki pääsi näyttään taitojaan. Oli tosi kuuma et otettiin vaan ekas näytökses kax mm joista etittiin toinen, Dusty oli jotenki kyllästyneen oloinen ekas näytökses. Piristy kummasti kun sai hajun ja löysi mm:n. Muisti jopa hakea mut näytölle. Ei tainnu paljo koiran toiminta Dustyn tapauksessa yleisölle aueta kun oli sen verran korkeeta heinikkoo..

Ekan näytöksen jälken käytiin porukalla ajelulla ja vietiin koirat uimaan. Dimmu tykkäs ku pääsi veteen ja oli ihmeissään kun oli monta koiraa... Kävi se silti pari kertaa järvessä kun heitin sille kävyn ja pienen kepin. Dimmulle tää päivä oli lähinnä odottelua. Mut toi uima reissu kyl oli viihdettä sille kerrakseen. Dusty ei tietenkään meny järveen enkä sitä sit pakottanu. Seki piristy kuitenkin tosta piku reissusta.

Ooteltiin melko pitkäään et alkoi toinen näytöksemme. Siihen laitettiinki vaan yx mm, melko keskelle aluetta et yleisö näkee paremmin koirien toiminnan. Dusty oli ihan ku toinen koira ja teki tarmokkaasti töitä. Se joutui oikein paikallistaa et mistä se haju tuleekaan. Hienosti löyty ja hyvin lähti mua hakemaan. Oikein kivaa oli.