Tänään ajettiin poikien kanssa puuvuorelle ylöjärvelle. Siellä mä sit tepastelin Dustylle reilun 50m jäljen jossa oli välillä namia askeleilla, sit oli kaksi esinettä, päässä oli purkki jossa lihapullia. Dusty lähti oikein raippaasti jäljelle ja haisteli oikein tarkkaan maata. Esineen kohdalla sitten kehuin sitä paljon ja annoin namia taskusta, Dusty lähti merkattuaan jatkamaan ja toisella esineellä taas pidettiin pieni kehuhetki.. Siitä olikin enään pieni pätkä siihen purkille. Purkilla sitten kehuin ja otin valjaat pois, vaihdoin talutus valjaat ja annoin sen juoksennnella irrallaan. Tepasteltiin siin pikku lenkki.

Dimmulle kävelin vajaan 100m johon sit laitoin kans kaksi esinettä. Dimmu lähti jäljelle reippaasti,  se oli vähän viettävässä maastossa. Esineen kohdalla se selvästi hidasti ja kehuin sitä esineen luona, esinettä sitten yhdessä ihasteltiin et voi miten hieno.. Toisella esineellä sama sirkus... Päässä olevasta purkista tuo juoksi yli ja pyysin sen sit takasi ja annoin sen huomata sen purkin ja sit syötin lihapullat sille, vaihdoin jälkivaljaat pois ja talutusvaljaat päälle. Sit riekuttiin pikku lenkki erisuunnasta kun mitä oli mun poistuminen jälkee tehdessä. Dimmu oli kovin kummastunut tästä jäljestä.

Laitoin Dimmunki hetkeksi autoon kun sinne tuli koiran pissattaja... Näiden lähdettyä kävin vielä pienellä lenkillä poikien kanssa. Oikein kivat harjoitukset. Eiku huomenna uusiksi...