Eilen mietin että reenaanko Dustyy ollenkaan. Ja teinkin heti reenipaikalle toimelaan mennessä koirien jaon.. Eli laitoin Dustyn etupenkille ootteleen. Ne tottelee ihan missä tahansa muualla että pitää odottaa että hakista saa tulla, mutta heti kun on perjantaireenien reppu matkassa niin häkistä yretetään hartiavoimin tunkee pihalle..
Dimmulle tehtiin suora jälki pituus oli n. 100m ja se oli puolituntia vanha. Tää oli taas pimeellä jäljestys yritin siinä sössii urakalla sen lähdön, mutta hyvin se nosti jäljen ja ajoi reippaasti maalimiehelle asti, jota se sitten hieman ujosteli. Mut onnessaan oli hurjasta kehmisesta. Eikä sitä haitannu pätkääkään että meillä oli perässäkävijöinä muut illan reenaajat paitsi se joka ol jäljen päässä.

Dustylle otin sitten pienen harjoituksen pimeellä kuitenkin. Rauhallisella tahdilla mentiin ja sekin reippaasti haki. Tosin kun kukaan ei käyny piilottamassa mm:iä niin oletin niiden olevan lähempänä ja käännyin jo polulta  mettän puolelle ja kuljettiin takaisin, sielä se kyllä reagoikin hajuihin mutta tais olla edellisii piiloja, Uskoin sitte koiraa ja jatkettiin polkuu eteenpäin josta sit saikin hajun ja löysi mm:n tälle olin antanu ohjeeksi antaa 1.namin. Kyllä se Dusty sit lähi ilmaisulle sieltä, viivytteli ehkä hetken. Toinen mm olikin suoraa palkkaava. Sen ohi mentiin polkuu pitkin jolloin näinkin sen heijastimet, koska tuuli oli polulta metsään lähdin kiertämään metsän puolelle. Löytyi tääkin ja Dusty iloinen mussutti lihapullanpalasia mm:llä. Dusty ei oo mikään yhteiskehujan lässyttäjä kun se on harvemmin lässyttäjä muutenkaan. Kehuista kyllä riemastuu. Ainakin siitä että minä kehun.