Tänään mentiin taas mettään.. Tällä kertaa heti perille päästyämme tallasin Dustylle lyhyen jäljen 50m. Johon laitoin yhden esineen. Tän jälkeen kävin kävelemässä Dimmulle 100m kaarevan jäljen jossa oli kaksi esinettä.

Sitten otin Dustyn autosta, kävelytin sitä jonkun verran ja sitten puetin jälkivermeisiin. Jäljelle lähtö epäonnistui, tieltä tuli pari lenkkeilijää jotka onneksi ajoissa kytkivät koiransa. Kävin sit viel pienel merkkailuringillä Dustyn kanssa ja otettiin lähtö uusiksi. Sitten se otti jäljen ja pysähtyi esineellä siitä sitten palkkasin ja jatkettiin loppuun jossa se sit meni purkin ohi. Pyysin sen purkille ja syötin nakit ja kehuin. Vaihdoin tavalliset valjaat sille ja annoin hetken juoksennella. Sit haettiin Dimmu autosta ja käytiin pieni lenkki. Lenkin jälkeen oli Dustyn vuoro odotella autossa.

Dimmun pukeminen ja rauhoittaminen meni hyvin sekä jäljen alku. Ensimmäiselle esineelle se pysähtyi häntä heiluen. Siitä sit hurjasti kehuin ja palkkasin nakeilla. Hyvin lähti myös jatkamaan. Kaarteessa meni yli ja jatkoi jäljeltä sivussa, tais kosteessa kelissä haju sen verran levitä. Toisen esineen juoksi yli mutta palasi sille ja taaskehuttiin ja ihasteltiin yhdessä esinettä. Lopun menikin tasaisesti ja rauhallisesti. Lopussa meni Dimmukin purkista yli ja kutsuin sen purkille ja kehuin ja syöttelin  nakit.

Saas nähä ehitääks tälllä viikolla enään tehdä näit harjoituksia, on sen verran tuota ohjelmaa.. Ehkä keskiviikkona Dustyn hierojan käytyä ehittäs Dimmulle ainakin pikku harjoitus tehdä. Perjantaina kun sit on normaalisti reenit.