Meil on ollukki inhottava muutama päivä... Dimmu meni hieman huonoon kuntoon. Ensin sillä meno maha kuralle sunnutai aamulla ja se oli kovin pirteä vielä, käytiin toimeassa pikku kävelylläkin. Laitoin riisipuuron muhiin uuniin ja haettiin samalla jauhelihaa kun käytiin siel kävelyllä. Olin heti aamulla antanu sille kaksi attapektiä jotka se myöhemmin oksensi... Annoi murskatut attapektit viel enne ulos lähtöä.

Kun tultiin kotiin ja oltiin oltu hetken, imuroin ja ihmettelin että ompa outoo kun saan imuroida niin ettei kooki tapa imuria... Sitten huomasinkin sen olevan tosi väsynyt, aloin juottaa sitä ruiskulla vedellä jossa nutrisal plussaa. Väliin annoin ruiskulla liotetut attapekt napitkin. Liian myöhään huomasin neste vajauksen koirassa eikä ruisku juottamisella saanut tarpeeksi juotettua. Sain sen kyllä itse juomaan vedellä laimennettua hyla piimää.. melkein puolilitraa. Se oli hetken pirteempi, mutta ei kauaa kun siltä meni täysin jatat alta, ei liikahtanutkaan kun ei voimat riittäny. Niin sitten soitin päivystävälle eläilääkärille. Saatiinki aika hetim puolentunnin päähän, sen verran täältä sinne lekurille ajaakin.

Kannoin velton kookin autoon. Autossa se vähän piristykin ja lekurin pihalla käveli itte ja kävi pissalla. Mentiin jo odotushuoneeseen kun  tajusin et ny se pissaa taas, lennossa pihalle.. Pian sain pojan lekurin pöydälle, mitattiin kuumetta ja kuunneltiin sydäntä(kai.. emmä tiä mitä se kuunteli..) Nostettiin rekku lattialle istumaan jalkoihini ja pitelin paikallaan kun laitettiin nesteytys piikki. Kaksi vesikyttyrää sille niskaan laskettiin. Oli niin ihanan rauhallisesti ja antoi hoitaa itteään. Sai vielä mahahappoja rauhoittavan pistoksen. Siinä sitte maksaessani se löntysteli ympärilläni, havahdui hajuun...  Se myös ontui vuoretellen etu ja takajalkoja...Se pissas ja käveli... Sainkin sitten paperia ja kuivailin lattiaa.. Pihalla viel pissatin kookin ja lähettiin kotii kohti.

Tyhmä vaan kun päästin sen paluu matkaksi boksiinsa.. Mennes en olisi sitä boksiin saanu millään, velttoo koiraa. Kotona en sit meinannu saada sitä boksista pois. Sain sen kävelemään ihan vähän niin et pissas ja kannoin kotiin. Ennen nukkumaan menoa vielä käytin se pihalla. Kannoin ulos ja taas vaan pissa ja kannoin sisälle. Ei yhtään voimia sillä. Yöllä juotin sitä vielä muutaman kerran ruiskulla, ja kun se viel aamulla oli yhtä huono liikkumaan. Päätin viedä uudestaan nesteytykseen.  Juotin ja annoin vetistä riis/raejuusto/jauheliha mössöö sille. Sai sitten lekurilla lisää nestettä nahan alle. Ja olikin mennessä sitten jo pirteempi, käveli itte ja kakkas normaalin pökäleen.. 

Illal oli jo aika hyvässä kunnossa, käveli pihalla itte ja alkoi olla reipas. Ilta sitte juostiinki pihalla yhtenään... Ja muutama kerta yölläkin.. Kävin ruokiksella kotona pissattamassa... Nyt näkyy rauhoittuneen se pisaamistarve...  Illal se saa jo vähän nappuloita sinne riisimössön sekaan..