Eilen sitte oli vihdoin se kuvauttamis päivä.. Niimpä aamulla suunnattiin auton nokka kohti Kankaanpäätä ja minä valmistauduin kuvauksiin henkisesti... Paikalla oli 7 kuvattavaa koiraa. Dusty pääsi nukutuspiikille jo toisena kun tiesin et se on vähä huono nukkuja... Niimpä nytkin se simahti pian lääkkeen saatuaan ja lääkäri kantoi se kuvaus huoneeseen.. Eipä menny kun muutama minuutti niin sieltä kuuluu melkoista metakkaa  kynsien ääni pöydällä ja pään ravistelua... Hoitaja kävi hakemassa lisää nukutuslääkettä... Dustyn kuvien aikana ( sitä pyöriteltiin sil ainakin tunti..) kuului huoneesta useitakin kummallisia ääniä, mm ulvontaa, ponkaisu ääniä siitä miten heeleri heräilee aina välillä... Oli ollu melko hankala kuvattava kun ei oikein meinannu unessa pysyä... Tästä kyselinkin heeleri-foorumissa et onko muilla yhtä pököpäitä elukoita kun pitää nukutusaineellekki laittaa niin paljon vastaan... Dusty kerran aikaisemmin nukutettiin nielu/kurkkutulehduksen tutkimisen ajaksi, silloin oli ihan samananlaista menoa.. Et meni pitkään ennenkuin todella nukkui niin et sai tutkittua. Muutenhan tuo antaa itteään ropeltaa ja hoitaa ei mitään ongelmia.. Täytyy nyt vaan toivoo ettei sitä kovin usein tarvi nukuttamisella ressata.. Sitten kun sain sen eilen heräilemään luokseni sanoi lääkäri vaan et kohta toi jo tosta ponkaisee, et ei torku kauaa... Dusty olikin ihan valkoinen hilseestä... Tahdon voima kun on sillä niin suurta....

Dimmun kuvauttaminen viimeisenä koirana alkoi kans toosi lupaavasti. pöydällä kun piti nukutusaine laittaa etutassuun niin heti neulan nähdessään hyppäs syliini.. Sille tais jäädä sirutuksesta kammo... Silloin osui eläinlääkäri verisuoneen vahingossa...Nyt sit pidin kaikin voimin koiraa pöydällä ja nukutusaine laitettiin lihakseen... Käytävällä sitte ooteltiin hetki että se simahtaa.. Ei siin sitte kauaa mennykkään.. Dimmuakin pyöriteltiin kuvauksessa n 45 min.

Molemmilta kuvattiin selät, kaularangat, olat, kyynärpäät ja lonkat. Molemmilla oli terveet selät, kaularangat ja olat. Dustyn lonkat lähti arviolla A/A, Dimmun arviolla C/C ja kyynärpäät lähti arviolla 0/0 molemmilta. Et ei loppuenlopuksi ollut ollenkaan huono kohde käyttää veronpalautukset.

Meillä on ollut tunnelma kovin iloinen siitä että Dustyn kuntoutus on toiminut eikä lantion vinoumasta näkynyt jälkeäkään kuvissa. Samalla liikunta ja hieronta tahdilla jatketaan, ehkä sitten pian voidaan hierontaa harventaa... Ei kyl oo mikään kiire.