Reenailtiin rakennus etsintää Toijalassa. Paikka oli pieni rintamamiestalo.

Dimmulle oli kolme suoraa palkkaavaa mm. Dimmu etsi ja tarkensi hajuja määrätietoisesti turhia hösäämättä ja ratkoi ongelmat hyvin itse. Ensimmäinen löydettiin talon alakerrasta peräkammarin komerosta. Ensin etsi sohvalta ja haisteliseiniä ja pian menikin jo komeroon. Toinen löytyi portaikon alla olevasta komerosta. Dimmu tarkasti haisteli alakertaa. Yläkertaan menevät portaat kiipesi vaivatta ja yläkerrassa jo selvästi tiesi mitä ollaan tekemässä kävi kaikki komerot ja kiipeili metallisängyille haistelemaan. Yläkerran peremmästä huoneesta sitten viimeinen löytyi. Dimmun toiminnassa ei ollut moittimista.

Dustylle oli myös kolme suoraa palkkaa. Ja se reenattiin viimeisenä koirana... Koska ikiliikkuja tuli jo kevythäkistään muutaman kerran läpi...
Dusty haki ihan hyvin, ensimmäistä ettittiin pidempään ja sitä hieman jouduin auttaa oven takana seinän vieressä ollut uhri oli vaikea... Koiran käyttäytymisestä kyllä tiesin että joku on huoneessa. Sit yhdessä katteltiin komeroon ja sit sinne oven taakse. Tosin en itse osannut auttaa koiraa tarpeeksi pian ja ehti mennä kierroksille... Toinen sitten löytyi yläkerran komerosta, ensin Dustykin tutki kaikki sängyt ja sohvat sekä perähuoneen komeron. Autoin sitä sitten menemään pitkään komeroon jossa jo näinkin mm:n kyykkivän, Dusty menee sen toiselta puolen ohi ja palaa samaa reittiä ovelle josta saa haju tarkennettua ja menee mm:n luo.. Kolmatta alakerrasta etittiin hetki ja siinä autoinkin pian koiraa meneen tarkistamaan ruokakomeron. Siellähän se oli. Tästä lähinnä oppi sitä et koiran eleiden lukemisella voi jo tietää että paikalla on mm. Koira vaan tarvii erilaisessa paikassa apua.