Eilen oli vuoden ekat haku/jälki reenit. Meiän oli kyl tarkoitus lepäillä vielä eilinen niitten kuvausten jälkeen mut eipä noita enää mikää vaivannu et päätin lähteä reenaan.

Dusty sai hakee kaksi uhria, joilta molemmilta ilmaisu. Se oli niin täpinässä heti autosta päästessään et leikki vetoleikkiä hihnalla mun kanssa.. Hajut liikkui kummallisesti ja ekan hakemisessa meniki vähän aikaa.. Irtos hyvin ja oli oikein toimelias. Ilmaisulle lähti heti ja istui pyydettäessä eteeni ja pääsi sitten näytölle. Ja oli niin tärkeenä että... Hienostihan se menikin. Tuntui tuota intoo olleen oikeen varastossa... Toisen paikallistaminen oli kans hauskaa katteltavaa pyöri viiden metrin päässä mm:stä ja juoksi sitte kauemmas, kun sit kierettiin alempaa rinteestä niin sai hajun. Taas lähti ilmaisule heti mutta oli hankala paikallistaa mut. Meni ihan hyvin reeni. Ei mitään valittamista.

Dimmulle tehtiin kaksi n 100m jälkee, molempiin nakkipurkit päähän. Ehtivät vanheta yli tunnin, ehkä jopa puoltoista tuntia. Ekalle lähties otti jäljen nopeasti ja menikin toosi määrätietoisesti. Mun pitää hankkia jäljestyskäsineet... Mul irtos liina käsistä ja pyysin kookia oottaan.. no se olikin jo siellä jäljen päässä tökkimässä purkkia kuonolla. Toiselle jäljelle lähettiin taas tien kautta mut mantiin mettän puolelle ja Dimmu otti sen sit sieltä. Tää jälki meni kaltevammassa maastossa ja olikin haju valunut alas vähän et mentiin 1,5m alempana merkeistä. Intopiukalla kooki-eläin ei sitten tajunnu että jälki loppui ja juoksi pitkälle ohi siinä lopussa. Palattiin vähän takasin ja se sit viel otti sen lopun uusiksi ja löydettiin nakkikippo.. Ihan hyvin meni harjoitukset. Jälkien alkuihin on mun kiinnitettävä huomiota. Että pisatan sen kunnolla ennen työhön lähtöä yms.