Dimmulle, eilen aamulla aloitin esineiden tuomisen naksuttelun. Ei päästy siinä 5minuutissa pitkälle. Ollaan joskus jo aloiteltu tätä, mutta on sitte jääny kun on ollu muuta reenailtavaa. Tuomisen kohteena oli pieni lompakko. Ensin siis naksu+nami kun vähänki vilkaisi kohdetta, pian jo otti askeleita sitä kohti, siitä naksut, alkoi tökkii kuonolla ja läpsii tassuilla lompakkoa, tässä piti jo mun olla tarkka että ehdin sitä kuonolla koskettamisesta palkata... Lopputulos oli että otti lompakon suuhun ja otti askeleen mua kohti niin et sain sen suusta irti sanalla lompakon. Dimmulla näkyi olevan kovin kivaa. Jatkamme harjoittelua..

Koska pakkasen vuoksi oli tälläkin viikolla koirakoulu peruttu, saatiin kotoharjoitteluksi rauhoittumista, ja siihen sanan opettamista. Eilen sitten pyysin Dimmun sohvalla lähelleni ja silittelin hiljaa sen päätä samalla kehuen rauhallisesti "Nooiin"; pitäisi nyt vielä tähän harjoitteluun liittää jokin pyyhe tms. Tänäänkin harjoiteltiin samalla tavalla kuin eilen.

Maassa oloa on tänäänkin harjoiteltu, vaihteeksi eteisessä ja niin että molemmat koirat makaa siellä eteisessä. Ihan ok meni eikä sieltä noustu vaikka itte heiluin eteisen ja olohuoneen väliä...Ja poistuin näkyvistäkin.