Elikkäs kävimme tänään hervannan haukkujen haku harjoituksissa.

Dustylle oli kolme uhria joilta oli tarkoitus kaikilta ottaa ilmaisu. Ekan se juoksi ohi, nosti kyllä nenäänsä ja merkkas. Mutta jatkoi matkaa. Mentiin polun toiselle puolelle ja tehtiin siellä lenkki jossa oli tarkoitukseni viedä Dusty hajun alle, pieni tuuli kävi juuri polulta pois. Siellä se sit sai hajun ja lähti silloin määrätietoisesti maalihenkilölle. Siellä otti ykkösnamin ja jäi kuikuilemaan missä mä menen, ei ois millään lähteny hakeen mua. Tuli sieltä sit ja istuiki eteeni... Tokaksi haettiin se minkä ohi oltiin jo menty. Mentiin polulta reilusti mettän puolelle jossa Dusty kävi tarkistamassa yhden vanhan piilon. Kutsuin takasin ja pian se otti hajun, taas ei meinannu irrota hakemaan... Outoa. Vielä kolmannellakin tuo mun näytölle hakeminen oli heikko.

Ens hakureenissä perjantaina pitääki lumitilanne huomioida paremmin ja ottaa pari suoraa palkkaa ja sit vähälumisemmalla paikalla yksi ilmaisu.

Dimmulle mä en ois oikein tienny mitä olisin harjoituksena ottanu. Sille mul ei oo työliiviä joka on aika olennainen osa jos se on tehny hakuharjoituksia (tse:n reeneissä on saatu lainata yksiä etsintäkoiraliivejä). Jälkivaljaissa en halua sen hakevan. Jälkeä tuollaisessa vilkkaassa lenkkeilyaluemaastossa voi tehdä ja kun vanhetakin ois pitäny.. Niimpä sit laitoin sille kaksi uhria laakeelle alueelle vähä piiloon ja Dimmu etsi niitä alasti, pelkässä kaulapannassa... No vaikka alkurutiinit oli samat niin se oli vaan ku lenkillä... Otti sit ekan kuitenki jäljestä ja toisen ilmavainulla vaikka selvästi oli ihmeissään...
No maalimies kontakti harjoituksena varmaan tää meni..