Käytiin tos pikaisesti seinäjoella. Torstaina lähettiin ja eilen tultiin jo takasi. Dimmu keksi porukoiden luone uuden huvituksen... Ikkunasta takapihan vahtimisen.. Niimpä eräseen ikkunaan jäi nenän jälkiä ja kuolaa... Naapureilla kun on vehniksiä ja toisella tolleri. Johan siinä city-corgille viihdettä kerrakseen. Matkalla testasin myös sitruunapantaa Dimmulla autossa. Ja kas kas eipä jaksanut räkyttää koirille joita autosta näki.

Muutenkin meillä on nyt ollut sellainen nauhoitus projekti menossa. Virpin kommentteihin laittamasta osoitteesta löytyi ohjelma jolla saa nauhoitettua kätevästi. Microfoni vaan koneeseen... Tiistai oli ensimmäinen päivä kun ko ohjelmaa käytin. Tulos, työpäiväni aikana on kuulunut yksi haukahdus... Keskiviikkona sitten olikin haukahdeltu kuusi kertaa joiden kestoksi jäi alle kuusi minuuttia. Vaikee selittää, ohjelma alkaa nauhoittaa tarpeeksi kovasta äänestä ja nauhoittaa sen jälkeen aina 40 seunttia hiljaisuutta. Keskiviikon pisin nauhoitus olim ollut 51sek, eli haukahdus ja uusi haukahdus heti 10 sekunnin  päästä. Tästä valaistuneena hain m&m:stä toisenkin haukun estopannan.

Kun en naapureistani oikein tiedä, vastapäätä tuntuu asuvan varsin koiravastainen pariskunta. Muut talossa ovat olleet oikein mukavia ja ovat jaksaneet kyselyitäni kun olen kysellyt ettäö kuuluuko päivisin haukkumista meiltä. Varsin ristiriitaisia kommentteja oon kuullu. Ei koskaan kuulu mitään ääntä, joskus on kuulunut haukkua, eimkestä kauaa. Joskus haukutaan jopa tunti mun töihin lähdön jälkeen. Koska tää talo on niin huonosti äänieristetty että kuulen aina aamuisin 4.20 naapurin herästyskellonkin ja kaikki äänet rappusesta kuuluu yms. Olen olettanutkin et voi jompikumpi koiristani ääniin reagoida. Dusty on ääniherkempi yleensä joten oon sillä pitäny sitruunapantaa. Nauhoituksissa kaikki haukahdukset oli Dimmun. Niimpä se sai tuon sitruunan kaulaansa ja Dusty delux-mallin jossa tulee vaan ilmapihaus kuonolle.

Nauhoittamisessa on se hyvä puoli että sain varmuuden siitä että koirani eivät yhtämittaisesti räksytä koko päivää. Haukahdukset silloin tällöin pitäisi kuulua normaaliin elämän ääniin. Keskiviikon haukahduksiinkin oli kiva syy, kookin kongi(sisällyksenä mahalaukkua) oli mennyt häkin alle.... Tostain nauhoituksissa oli koirillani siis molemmilla ko.pannat kauloissaan ja ainuttakaan ääntä ei ollu päästetty. Jihuu!!!