Niin olipas taas mukavat reenit. Reenailtiin alkuun kontakteja Dimmu osaa ihan hyvin hakea katsekontaktia ja tää on aina hyvä, mukava harjoitus.

Paikallamakuu harjoitus meni hyvin pari kertaa pääs nousemaan kun innostui vieruskaverin riekkumisista.. Muuten pysyi oikein maltillisesti ja sain palkkattua niin että palkatessakin se oli maassa. Makaaminen on Dimmulle tässä vaiheessa kaikista mukavin temppu...

Liikeestä seisomisharjoittelu meni myös ihan hyvin, tehtiin sitä seuraamisesta namilla pysäyttämällä. Dimmu pysähtyy kivasti ja jää odottamaan taakseen lentävää palkkaa. tehtiin myös välillä muutama sellainen harjoitus että ensin heitetään nami että saadaan koira itsestä pois päin kun on namin syöny ja kuulolla sanotaan käsky ja heti kun pysähtyy seisomaan heitetään nami eri suuntaan. Tää on Dimmusta tosi hauskaa, nopeita maahan menoja on harjoiteltu tälleen.

Harjoiteltiin myös lelulla koiran palkkaamista.. Dimmu kuumenee aika paljon vetolelustaan... Mutta jaksaa siinä kyllä kuunnellakin..

Luoksetulojen harjoittelussa sain Dimmun muutaman kerran tulemaan itse sivulle asti, vaikka -tule sanalla se tulee nopeasti ja iloisesti ja -sivu sanaa viel ihmettelee...

Eli ihan samoja asioita mun sille pitäis vahvistaa. Käskyllä istumista, sivu sanaa ja sen merkitystä. Mul on tuo sivu käsky sama sekä sivulle tulemiseen että seuraamiseen. Seuraamiseen tuo onki sen hyvin oivaltanu ja tulee kivasti kontaktissa. Dimmu on jotenki niin ihanan tunnollinen reenatessa, sellainen kyllä tuo mamma tietää yritän vaan saada siitä selvää.. Ja seon ihan mahtava kun on oivaltanut jotain.

Ohjaaja herätteli mussa ajatusta et kannattaisko siityä alokas ryhmään sieltä eskari ryhmästä. En oo viel ottanu yhteyttä alo-ryhmien vetäjiin ja kyselly onko niiden ryhmissä tilaa. Voisin ehkä harkita meneväni taas Tamskin toko-ilmoittautumisiin jonottamaan parituntia ennen ovien aukaisua. Tulis jotain käyttöä yhdelle tamskin lahjakortillekin jonka sain ollessani agiliitokisoissa varakellottajana. Pitää ny niitä tamskin sivuja kyttäillä ja kattoo tuleeko sopivaa tokon jatkokurssia.