Meil on ollu pääsiäisestä asti aika rähinä herkkää, eikä dogsitter keikka ja Dori rotikan ilmeisesti jo hieman juoksulta tuoksuva olemus auttanu asiaa... Nyt on sitten tehty einäisiä toimenpiteitä kotona ja kävin tilanteesta juttelemassa erään ongelmakoirakouluttajan kanssa. En tiedä paljonko sain asiasta irti, sellaista mikä poikieni väleihin vaikuttaisi, mutta ainakin siihen sain tietoa miten seuraavan kerran jos on kaksi koiraa tulisi aisoita hoitaa... olisikin pitäny käydä lauma-asioiden pikakurssi ennen Dimmun tuloa.. Sinänsä teki hyvää tuo käynti ettei ainoaksi ratkaisuksi heti sanota toisen pallien viemistä, kun en siihen ratkaisuun ainakaan vielä ahlua ryhtyä. Dusty vanhapoika saa pitää pallinsa hautaan asti, sehän ei mitään rähinä tilanteita ikinä aloitakaan.. Dimmu saa vielä päästään kehittyä ja katsoo sitten mitä siitä tulee onko jalostuksellisesti käyttökelpoinen, jos ei oo niin sitten sen pallit vois lähtee.

Dimmu esimerkiksi oli pari ensimmäistä päivää mulle tultuaan toosi epäluuloinen Dustyä kohtaan, ei oo kuulemma normaalia 8 viikkoiselle pennulle. Muutamia ihan valaisevia sioita tuli ilmi ja siitä miten tilanne on paisunut. Nyt ovat kotona eristettyinä portilla ja on ollut rauhallista, ulos päästään porukalla ilman että Dustyä yritetään syödä. Nyt oon sitten kyllä enemmän tehny niille aktivointia kun eristettyinä ovat. Dusty eräänä iltana suorastaan kerjäs mua päästään Dimmu portista.. Ei käyny, väärin käsitys paini leikissä tulee nyt liian helposti. Dimmu nojaili tyynenä porttiin ja Dusty pesi sen korvat sitten portin läpi...

Dustyn haavat on nyt tosi hyvin parantuneet, antibiootti toimi ja ruvet haavoista ovat jo irronneet ja uusi iho alle kasvanut. Nyt sitten ootellaan kasvaako arpiin vielä karvat.

Ehdin tossa jo pahimman rähinä viikon aikana miettiä Dustyn evakoimista vanhemmilleni taikka Tampereella asuvalle bestikselleni. Mutta koska se ei voi olla asiassa mikään ratkaisu, jäi toteuttamatta.

Nyt näkyy johtajuus reeni ja eritäminen toimivan. Dimmulle on jonkin verran huomioimattomuutta ja lauman alimmaksi palauttamista..