Viikko sitten reeneissä Dimmulle tehtiin 100-200m jälki, loiva kaari jonka annettiin vanheta päälle kaksi tuntia. Dimmu nosti jäljen hyvin ja ajoi sen melko rauhallisesti, alun maasto oli haastavaa melko kivikkoista. Esineelle pysähtyi hyvin esineen alla olikin purkki ja sen tyhjättyään sai jatkaa matkaa. Dimmu meni kivan keskittyneesti loppuun asti ja siellä taas pysähtyi esineelle ja purkille. Lopussa sitten jaksoi leikkiä ja riehua esineiden kanssa. Ja sai jonkun matkaa pienen pellon poikki juosta irrallaan ja riekkua..

Dustylle oli koilme maalihenkilöä. 1.suorapalkka, 1. ykkösnamillinen ja 1 jol purkki piilossa. Harjoituksen alussa kysyttiin hieman kärsivällisyyttä sillä siihen pamahti paikalle joku lenkkeilijä koiransa kanssa. Ooteltiin et ne tajuis lähtee siitä ennenku päästän koiran hommiin, no ei tajunnu. Joten jouduttiin käskee maalihenkilöt pois ja vaihtaa ne toiselle puolelle tietä... Rallateltiin Dustyn kanssa ja se rauhassa kuseskeli..

Päästiin sitten töihin. Eka oli tää ykkösnamillinen ja siellä kävi taas jotain hassua ja Dusty näki maalihenkilöllä purkin vähän se miettio siellä ja tuli sitten hakeen mua. Maasto oli sellaista aika kivikkoista.

 Toisena haettiin kiven päällä makoileva ukko, se oli se jol oli purkki piilossa. Me tepasteltiin mä ja muut ihmiset siin tiellä ja Dusty meni maalihenkilölle kiipes kiven päälle ja meni tohkeissaan pusuttelemaan uhria.. Se luistikin siinä kiven reunalta alas ja joku naurahti ääneen jolloin Dustyn ego kärsi ja hämääntyi, ei tullu ilmaisemaan. Mentiin sit kaikki sinne mettän puolelle ja se meni uudestaan ukolle  ja tuli ihan hyvin
 hakemaan mut.

Kolmas olikin hankalampi löytää ja siellä oli sopivasti hankalaa risukkoa josta sitten löytyi suoraa palkkaava uhri. Kyllä oli Dusty hieno!