Eilen reenailtiin rakennusetsintää tehtaassa.

Dusty pääsi etsimään ekana. Se kirmailikin lattiaan totuttuaan innokkaasti paikassa. Joka koppi yms käytiin kattomassa. Eka löydettiinki perähuoneesta istumasta kirjoitus pöydän alta. Suora palkkaus.

Pyörittiin muutaman kerran ympäri siellä ja mentiin sit kattoon vintti. Sinne portaisiin se reagoi. Kannoin sen rappuset ylös ja se reippasti tutkiskeli vinttiä. Siellä se meni hyllyjen alta maalihenkilölle ja taas suora palkkaus.

Viimeistä haettiin ja haettiin Dusty selvästi reagoi yhdellä sivulla ja tuli jopa ilmaisemaan mulle hajua ja en ees tajunnu, tai tajusin mä sen et se tarjoaa mulle ilmaisun eteen istumista mut olin varma ettei ollu maalihenkilöllä käyny. Lähettiin kiertään ihan erisuuntaan ja sit alkoi olla vähä kärsimätön koira... Kysyin sit neuvoa ja saatiin neuvo mennä ulko-ovien puoleista seinän vierustaa. Siellä se siis oli sitä ilmaisuakin tarjonnu... Nyt se sit sai hajun ja tarkensi itsensä maalihenkilölle asti.. Ihan kivasti meni. Ei Dusty kovinkaan ihmetelly siellä mitään, meni reippaasti joka paikkaan eikä möröttäny, ainoo ehkä miinus oli se ettei rappusia mee itte, mut enhän mä muutenkaan anna sen mennä rappusia ja kun koira painaa seittemän kiloa niin ei oo suuri vaiva se pari rappusta kantaa.

Dimmukin sai hakea kolme uhria. Se oli tehtaassa kuin kotonaan eikä arastellu mitään, reippaasti meni kaikkialle ja tutkaili paikkaa. Eka uhri löytyikin ihan pimeästä huoneesta joka oli väestön suoja. Sinnekin meni ennnakkoluulottomasti ja menin sen mukana. Suoraa palkkaava maalihenkilö oli Dimmusta toisi kiva. Söi namit melko rauhallisesti.

Käytiin kattomassa välissä se vinttikin jossa ei ollu ketään piilossa, Dimmu meni metallirappuset itse ja reippaasti vaikka niistä näkikin "läpi". Alas tuli myös hyvin. Toinen maalihenkilölöytyi yhen toimistohuoneen pöydän alta. Tää henkilö sattui oleen mun sisko ja Dimmu riehaantui sen kehuista niin et meni ihan sekaisin, hyvä ettei häntä irronnu ja syliin asti piti mennä ja sitten se viel merkkas... Joo, aivan siis kusi maalihenkilön kintulle... Voi kooki...(ehkä tosiaan hyvä pitää se ihan jälkilemmikkinä..) Mä aloin itte tän merkkaamisen jälkeen ihan vainoharhaiseksi. Käytin Dimmun siin välillä pihalla pissallakin ettei vaan lisää ala merkkailla... Se kauheella tohinalla meni kahvikarsinaan.. Siel oli reenaajien reppuja yms, menin kutsumaan sitä pois kun mulle sit sanottiin et oliko pakko... No sielhän se vipa sit ois ollu, meni Dimmu sen luo sit ihan hyvin vaikka itte yritinkin tyriä sen reenin parhaani mukaan... Tän maalihenkilön kehut oli hillitympiä eikä seonnu rekku eikä kussu... Mutta oikein kivasti meni  muuten tää. Ehkä Dimmulle jos joskus viel tämmöses sisätilas päästään reenaan pitää maalihenkilöt ohjeistaa rauhallisella kehumisella. Koska menee ihan onnesta sekaisin kun vähänkin liian iloisesti kehuu ja jos siitä alkaa sitten se kuseskelu...

Muuten olin Dimmun menoon ja reippauteen tosi tyytyväinen. Ton koiran vaan voi viedä mihin vaan, ei sil oo mitään ennakkoluuloja.