Niin sitten meni tää juhannus nopiasti Kiikassa mökkeillessä. Torstaina illalla käytiin tassuttelemassa hieman ja tuli sitten todettua että kaikki lähistön pienet tiet oli hiljattain päällystetty ja olivat vielä kymmenen korvillakin melko lämpimät pinnastaan, ei sitten kovin pitkään viitsinyt rekkujen tassuja moisella alustalla paahtaa. Mökkiä vastapäätä olis ollu ihan jännän näköistä metsää, mutta mitään karttaa metsään ei ollut, metsää ois riittäny aina kämmäkkään asti eikä kummempia isoja polkuja yms naapurin mukaan siellä ollut. Myös melko paljon kyitä vilisee ko. alueella..... Naapurin mukavalta ytädiltä hieman kyselin ja lupasikin kysellä mulle suunnistus karttoja alueeseen! Kiva juttu ois. Alueella kuitenkin jokin paikallinen suunnistus poppoo jotain iltarastejaan on juossut. Koirien lenkkeilyt jäi melko pieniin muutaman hiekkatien sahaamiseen eestaas ja hieman siellä metsässäkin erästä polkua tutkailtiin, muuten saivat riekkua mökin pihassa irrallaan ja välillä olivat naruissa kiinnitettyinä.

Ilman koiria tuli sitten itse lenkkeityä reippaasti, möksältä Kiikan kirkolle ja takasi n.6-8km lenkki. Sitten mentiin mökiltä Hellänmäkeen ja hienoa suomen pisintä riippusiltaa joen yli ja toista voimalaitoksen siltaa takaisin ja loppusuora vaan 4 km mökille n, 9 km lenkistä. Tympeetä kyllä omillekki koiville tollainen kuuma tienpinta. Oikein kivat maisemat oli sieltä riippusillalta ja minähän olin jättäny kameran mökille....

Pieneksi pettymykseksi ei mökin lähisessä reilun kilometrin päässä olleessa kalastus rannassa ollut kokkoa! Niinä muutamina juhannuksian jolloin oon mökin saanut itselleni käyttöön on tuo kokko ollut. Liekö ollut sitten niin kuivaa ettei sitä oltu tehty. Melko kuivaa kyllä on ollut, sadevesiastioissa oli  ehkä puolilleen vettä, yhden niistä tyhjensin lähtiessämme saunan pataan seuraavalle mökkeilijälle pesuveteksi, kaivosta en saanut vettä pihalle pisaraakaan, lienee kuiva. Mökille onkin ollut tulossa vesijohto, ootellaan vaan koska se sinne vedetään, tilattu on. Helpottaisi hieman kun ei juomavesiä tarttis kuskata mukanaan.