No niin pitkästä aikaa taas pari riviä tekstiä tännekki. On käyty kattelemassa agility sm-kisoja ja Dustyn kanssa piipahdettiin kannustamassa heelereitä(ja corgejakin) agirodussa vöyrillä. On ollut kiirettä siskon polttarien järjestelyissä niiden vaatteiden ettimisissä.. Lisäksi oon ollu festareilla yms. Siin ohessa sit on reenattu rekkuja, uitettu, tokoiltu, lenkkeity yms.

Dimmu on ilmoitettu agilityn alkeiskurssille, joka alkaa elokuun alussa, hui ei siihen  oo kun pari viikkoa enään. Tänään kävin hakemasa 6 keppiä pujottelun harjoittelemiseen ja sitä sit käytiinki heti testaamassa. Hyvin innostui kookio. Nyt sit reenataan sitä ahkerasti aina kun saadaan lenkin yhteydessä johonkin parkkikselle sopivasti maahan iskettyä noi kepit.

Ikävänä asiana saimme corgilenkillä ollessamme nenäpunkkeja..  Mun koirat aika harvoja koiria ovat saaneet tavatakaan ja taas harvenee entisestään Ja sit jäi taas meiltä pitkäksi aikaa kaikki kimppalenkkeilyt. Dusty on mulla se koira joka noihin nokkapunkkeihin selvästi reagoi, Dimmu vaan hieman alkoi aivastella. Harmittaa kyllä kovasti kun aina niit jostain saa, kun harva viittii niitä oireettomia koiriaan loishäätää ja aika harvassa näkyy olevan oireellistenkin koirien loishäädöt.. Viel on mulla muutama päivä aikaa päättää mennäänkö nokian näyttelyynkään ollenkaan. Jotenki ei nyt huvita yhtään ne näyttelyt. Pitäis kai ryhdistäytä se on aikataulullisesti ainoo mahdollinen näyttely enään tänä vuonna. Jyväskylä ois sit ihan mahdollinen jo taas mutta en varmaan niihin  ahtaisiin halleihin jaksa mennä, et ens keväänä jotain ulkonäyttiksiä sit taas..