No niin ny on Dustyä kiusattu moisella testillä. Ihan siedettävästi meni lopputuloksena 172 pistettä ja laukaisuvarma. Kirjailempa huomenna lisää, kun nyt on niin väsy kun oli aika pitkä viikonloppu.

Elikkäs osa-alueiden pisteet
Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni,ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen,hillitty
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyvätahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukausupelottomuus +++ laukausuvarma

että sellaiset oli.

Dusty ei tosiaankaan leikiiny testaajan kanssa. Mun kanssa vähän pallolla jaksoi, mutta kyllästyi nopeasti. Kelkka sai lähestyä aika rauhassa, kun  yks vaan mässäili nurmikkoo naamaansa ja sit alkoi kiljumaan kelkalle.. Tuli sit mun kanssa sitä katsomaan.
Dustylle näkyi olevan aika kova paikka se et meitä uhattiin. Se ei näkyny viel siin mut sama tyyppi piti sitä sit pannasta kiinn imkun päästi perääni pimeään huoneeseen. Jolloin Dusty melkein veti volttia kun pannasta pitäjä oli sille tosi ällö. Haalareita se säikähti ja tynnyriä säikähti mutta kääntyi aika nopeesti kattoon et mitä hemmettiä tämä nyt on. Pimeessä huoneessa kävi nuuskimassa muita ensin ja sit hitaasti lompsotteli luokseni. Se kestikin aika kauan... Seinään jättäminen oli Dustylle rankin kokemus. Siellä se oli tarkistanut pakoreitit (oikeelle vasemmalle ja jopa ylös) ja päättänyt sitten vaan olla pieni ja pelokas. eikä todellakan itseään alkanut puolustamaan.