Eilen yksi tse:n hakuryhmistä reenas aika lähellä systerin kotoo, niimpä anottiin sit vierailulupa niitten reeneihin. Oli oikein kivat reenit, mukava nähdä muitakin kun oman reeniryhmän tyyppejä. Ja aina saa jotain uutta ajatusta.

Dusty otti kaksi ilmaisuharjoitusta. Molemmilla siis ykkösnami ja sit koira haki mut ja yhdessä näytölle. Tai noin sen siis piti mennä. Ykkösnamin otti ja hyvin lähti ja sit kävi kusella ja tuli vasta mulle... Ekalla mm tolleen, toisella tajusin sit kehuuu sitä ennekuin kerkes kuseskeleen niin tuli mulle asti innokkaasti.

Dimmulle otettiin nyt helpoissa piiloissa olevat 4 mm. Kahdella oli pelkkä namipurkki, kahdella oli sekä narulelu että namipurkki. Ekasta maalihenkilöstä sai hajun ja jäi siin sit merkkaileen risukkoo ja ootteli mua sit kun olin lähempänä meni reippassti mm:n luo. Paljon rauhallisia kehuja ja kookion häntä visputtu ympyrää.

Toisen löyski paljon reippaammin eikä möröttäny/arkaillut yhtään, siellä sit lekkiki ja sai lelusta luopumisen jälkeen namia. Taas rauhallisia kehuja. Kaksi muuta meni kans  ihan hyvin. Täytyy nyt vaan mistaa tukea koiraa, eikä ainakaan jäädä seisoon ja kattoon mitä se siellä mörköilee.

Kiva et päästiin tonne reeneihin, ei perjantaina päästäkään, kun mennään sit nokian nayttikseen lauantai aamulla.