Eilen olikin viimeinen kerta.
Parilla edellisellä kerralla on otettu rengasta, puomia ja pieniä hyppysarjoja sekä hieman ohjaamista. Itsenäisesti on reenattu keppejä.

Rengas on Dimmulle vaikee hahmottaa ja joudunkin käydä sen vastaanottamassa toiselta puolelta vielä
.
Kepit menee kivasti se on tajunnu ne hyvin, käsiä saan pitää jo kauempana kepeistä, ainoo huono puoli et oon alkanu ohjaan sitä jaloilla... mut pitää yrittää ny kulkee itte suoraan..

Puomilla on aina viety namilausta sinne alastulon eteen, sitten vetäjän avustuksella menty niin et se pitää koiraa remmistä. Alkuun meni tosi hyvin tää. sitten toisella kerralla kun puomia reeneissä otettiin alkoi Dimmu selvästi jännittää sitä ylösmenoa. Hmm.. Keinua ei oo koskaa viel menny ettei siit oo voinu tulla. Mörköjä on ollu vähä viimeaikoina, et oisko tää nyt sitä. Mut kun pääsee sen ylösmenon niin siel päällä se selvästi muistaa sen namialustan ja menee määrätietoisesti.

Eilen otettiin itsenäisesti keppejä sekä kahta hyppyä siin välis kun joku aina teki sitä puomia vetäjän kanssa. Hypyt meni ok Dimmu meni hyvin kun muisti et namialusta odottelee siellä...

Mentiin muutamaa pientä hyppysarjaa joissa mukana musta putki. Mustaa putkea Dimmu vähän vierasti, taitaa nyt olla niit mörköjä...  Hyppysarjat meni aina mun mokailuksi. Sarja jossa oli vasemmalla hyppy, putki hyppy suoraa ja valssattava hyppy jossa koira oikealle puolelle. Tätä sähläsin ihan sillä et menin aina sinne putken suulle vastaan ottaan...Kun ois pitäny edetä suoraan hyppyä kohti... Dimmu meni selvästi hämilleen mun sekoiluista ja alkoi jumittaa... Pyysin sivulle sitä ja se oli ihan pihalla, tarjos kaikkee mahdollista istu-maahan jne... Tehtiin pienempinä pätkinä sitä sarjaa sitten.. ja meni jankkaamiseksi.

Nyt pitääki  vähän reenilla niit valssauksia ja "haltuun" ottoja itsekseen.. Kai tuo niin luontaisesti enemmän vetää vasemmalle...

Jatkokurssi alkaa ens viikolla, saas nähä mitä sitten on luvassa.