Ollaan parina keskiviikkona oltu Katin ja Ekun kanssa mettällä... Jälkii on tehty. Viime viikolla Dimmulle tehtiin ihan lyhyt muistelu jälki. eni ihan ok, vauhtii oli hurjasti... Lisäksi otin sille kaksi ilmaisu harjoitusta hakuun liittyen. Samoin Dustylle otin silloin kaksi ilmaisuharjoitusta. Oli meinaan aika tuulinen keli.

Ny keskiviikkona sitten ottin molemmat jälkee. Dimmu sellaisen reilun 100m suoran jos esine ja purkki sekä lopussa esine ja purkki. Meni kivasti jälki vanheni n. tunnin. Jarruttelin jonku verran menoa liinalla. esineelle pidätti hyvin ja sneen jälkeen hyvin jatkoikin. Ei valittamista. Dusty sai ajaa ihan lyhyen n. 50m jäljen ihan tuoreeltaan. Suureksi yllärykseksienoi kiroileva siilini-Dusty vaan nosti jäljen ja ajoi sen piúrkill asti riekkumatta ja kiroomatta... OHO!!!! Otetaan sillä taas varmaan perjantai reeneissäki välillä jälkee. Niit maltti harjoituksia...

Pakko mainita että se Katin Ekku on ihan luontainen jäljestäjä se tulee nii rauhallisesti ta tarkastti koko jäljen. Tosi hieno poika.