Tänään se sit tuli tonne meitin parvekkeelle.. se toko hyppy, et se on hieno. Lautojaki on ihan metriin asti vaikkei mun elukat tartte ku kolme lautaa.. Sit heti koklattiin miten partsilla reenaus onnistuu. Ei hullummin. Dusty vähä unohtanu tota toko hyppyy ja yritti kauheesti vaan tarjota istumista siel takana... Sain sille muutaman tosi hyvän seisomisenki siel. Kovasti se kuumeni tästä pienestä reenistä..

Dimmu tosi hienosti tarjosi seisomista hypyn takana siit sit jo vapautinki sitä ja palkasin.Muutaman kiersin itteki sinne taakse ja koiran sivulle. Dimmu hyppää hienostio kun on ensin kysyny luvan ja saanu käskyn. Ei tarvii mitää käsillä huitomisia..

Lisäksi pelattiin muutama kerta ottossonin pelillä, dog smartilla tällä kertaa. Molemmilla meni hyvin ja onhan se jo tosi helppo et kaksi kierrosta per koira pysty tehä.

Dimmu opetteli kyljelleen makuu tempun alkeita. Ja tarjoski aika hyvin sitä jo. Hyvä alku. Katse kontakti reeniiki tehtiin ja siin se tarjos mulle kaikkee mitä jo osas.. Lisäksi reenasin Dimmulle esieniden tuomista. Se on vähä tuuriluonteista..

Dustyki reenas vanhoja temppuja. Pum(se kyljellä makuu juttu) vaatii järjettömästi keskittymistä että se pysähtyy siihen kylkimakuuseen... Into on temppuilusta niin kova et taas veti muutamat kierimiset ennenku tajus ertei saa niist palkkaa...

Pitää täs kehitellä näit kotosalla reenaamisia taas, et saadaan jotain toimintaa kun ei pitkille lenkeille päästä Dimmun silmä vaivan vuoksi, vielä jonkun verran vuotaa ja rähmää se silimä. Tippoja saanu siihen kohta viikon. Mut on sen verran jo rauhoittunut että ehkä agilityyn pääsee huomenna.