Mitäs me reenattiinkaa. A:ta niin että voitais reenaa sitä itsenäisesti koiraa vielä remmissä pitäen niin että kontaktin pysäytys tulee varmaksi ettei läpijuoksuja pääse tulemaan. Puomia reenattiin kans samaan tapaan. Nyt kun vein sitä itte remmissä ja annoin tukea siihen jännittävään ylösnousuun meni aika ok. Vetäjää se tosiaan vähä väisteli kontakstin alastulossakin. Mut taitaa mennä sen mörköilyn piikkiin vaan.

Tehtiin pientä hyppypätkää jossa oli tarkoituksena putkelle irtoominen. Mul on vaikeeta katseen pitäminen koirassa tai kyllä käännän katseen ja pään mutten tarpeeksi yläkroppaa jolloin Dimmu karkaa oikealla ollessaan vasemmalle puolelleni... Oltiin siinä otettu itsenäisesti niitä putkelle irtoomis juttuja aina sillä välin ku muut vuorollaan hinkkas A:ta tai puomia. Dimmu meni niin ihanan ennakkoluulottomasti mustaanki putkeen molemmista päistä vaikka toiseen osuin valo huonommin värilliseen putkeenki oli tosi intona. Oli ihan kivat reenit.

 Kävin sitten pienesti juoksemassa molempien koirien kanssa reenin jälkeen. Jäähdyttely lenkki on noissa hankalaa.. Kun siel ei paljoo pehmeet maastoo oo ja pahimmillaan käy niin etttä joudun ajaa tampereelle asti ja vasta tääl lenkittää kunnolla. Jolloin jähdyttelystä ei kai enää voi puhua... Toi pikku ravittamis pätkä toimii ehkä ihan hyvin. Nokiallakin on vähä huono lenkittää matkalla. Mennessä on aina tehty lämppärilenkki niin etä koirat juoksevat irrallaan. Must ois kiva tehä sama lenkki takasi tullessaki.