No nynne kurssit on hetkeksi meilt tauolla. Jatketaan Marian opeissa varmaan keväämmällä ja toivottavasti saadaan agility paikka myös tamskista. Olis viel ollu mahkut tälle syksylle käydä siel agility jatko 2 kurssi. Mut ajatus myöhään ja mahdollisesti liukkailla keleillä reilun 50 km/suunta ajaminen ei innostanu mua. Nytki aina niin väsyneenä sieltä kotiin ajeltu. Lisäksi Dustyn tulis aika kylmä autossa tönöttää se tunti.

Lämppärilenkki tehtiin vanhan hirviaidan mastolta viiden kukkulan kallion parkkikselle ja takasi.. Hurtat Dimmu ja Veera-neiti juoksi irti ja Dusty lenkkeili remmissä ja ravaili.

Oli aika kivat reenit. Otettin keinua, Dimmu kauheeta vauhtia meni keinulle ja ekal kerral itte himmasin keinun laskeutumista kahel lisäkerral en himmannu ja vähä rämähti. Eipä tuo siit mitää. Kontakti pinnalle pysähty hyvin ja seiso siin nii kauan et sai vapautuksen.

Hyppysarjoina ja ohajus harjoituksena opeteltiin koiran kierrättämistä esteen takaa, tää oliki kotiläksynä heti alkeiskurssin luennosta lähtien. Dimmu loikki kolme hyppyä ja neljäs piti saada se sielt takaa kiertää. Me söhlättiin tätä jonku verran... Yhel yrityksellä hihkuin Dimmulle et kierrä kierrä ja se katsoi iloisesti mua silmiin ja rallitteli koko esteen ympäri.. Ja tuli hakeen palkkaa.. Saatiin sit ihan onnistunutki...

Toisena harjoituksena tehtiin hyppysarjaa jossa ei valsseja vaan takaaleikkaus. Nit ei ookkaan reenattu ja siin oli vetäjä sit jeesaas namialustan kanssa et saatiin hurtta irtoomaan. Hypyltä putkeen josta kaksi hyppyä perimmäisen jälkeen se takaa leikkaus ja siit koira toiseen putkeen. Tätä tehtiin sit silleen osissa ja kokonaan lopuksi niin et se namilausta oli takaa leikattavan esteen takana ja putkella lopussa toinen palkka, Dimmulla se oli pallo. Ja kyllä oli mieleinen palkka. Kunniakierros pallon kanssa melkoinen kookin rallittelu show..

Viel otettiin muutama kierros puomia ja Dimmu hienosti ihan itte himmas siihen kontaktille ja odotti vapautusta. Jotain sentään on menny sille päähän :) Keppejä reenailtiin kanssa.

Jäähdyttelylenkin pojat teki Nokialla Hannan ja Veeran pihassa Veeran kanssa juosten. Siel kävi ikävä episodi ku seuraavalle kurssille tulleiden koirakoiden päälle oli käyny siin kylillä irtohurtta. Siin sit ihmeteltiin ja putsailtiin reikää niin pikku koirasta kun sen mammastaki.