Heh, Dimmulle tein eilen ennen reeniin lähtöö loimen. Tuli aika hieno vaikka saksin vaan fleece pitkiksistä... Sellainen tuubi vaan joho hieman muotoilua mahanaluseen ja tassuille reiät. Projektina on myös Dimmulle leijona kuvainen mantteli autossa ootteluun. leikattu jo on pitäs vaan jaksaa ommella.

Dustylle myös työnalla parit takit. Ja fleece haalarit sille tekisin kun vaan ne vanhat kaavat löytäisin.. Hmm..

Saatiin eile reeniis Marialta(isoo kiitos) isoo loota jossa styroksi silppua. Teis siit sit äske Dustylle autopatjan autohäkkiin.. Sisuspussiksi vanha tyynynliina(pääsee niistäki) jonka päälle heftailin ja harsin 200gr vanun(ois ohuempiki menny jos ois sattunu olla) ja päälle viel toine tyynyn liina jota voi sit pestä. Tuli aika muhkee, saa nährä mahtuuko se sinne autohäkkiin viel.. Dustyä viel vähä ihmetyttää patjasta kuuluva narske..

Dimmun patja on viel vähä kysymysmerkillä, teemmä sillekki mut materiaalit ja koko viel hmmm. Annoin sen testata tota Dustyn omaa et miten sitä kohdellaan. Hetken sitä patjan pöllyyttämistä vierestä katteltuani tulin tulokseen jota jo olin pohtinukki, ei ihan tyynynliinat sille taida riittää.. Voi viel joku reenien odottelu päätyy siihe et autossani leijailee sähköistä styroksi silppua.. Mul ois aika hauskaa farkkukangasta jemmassa, ehkä se kestää kookion puuhastelua...