Eilen oli kinkunsulattelureenit sekalaisella porukalla. Oliki kiva kun sai koirille vähä omaa reeniryhmää vieraampia maalihenkilöitä.

Dimmu reenas ensi ihan vaan tiellä ilmaisua. Tää oli ny eka kerta kun sitä Taskua reenattiin niin et oli paikalla muitaki ku mä. Nyt sit yhdistettiin heti se tasku kertovan ilmaisun kaavaan jonka koira jo osaa. Käy maalihenkilöllä mene hakemaan mamma. Nyt sit kun se tuli mua hakemaan kehuin ja kun se oli mun luona käskin tasku ja se tärppäs kuonolla sitä ilmaisu taskuaan ja sanoin näytä ja mentiin bilettään maalihenkilön luo. Näit tehtiin muutamia toistoja. Meni tosi kivasti. Siin välis Dimmu pääs ootteleen autoon ja reenattiin muita koira. Ihan viimeisenä se sitten pääsi uudestaan ja sai hakea kaksi vieraampaa henkilöä suorilla palkoilla. Joista toinen oli mies. Ei ollu mörköilyä tms. Hyvin aktiiivisesti ja itsenäisesti meni ensin sil vaan oli kai haju molemmista ja pieni valinnan vaikeus et kumman ensin hakis. Löyty sit ensi  se helpompi,  kyykkivä uhri. Toinen oliki sit vaikeempi hajun sai hyvin ja sitä paikantelikin tehtiin pieni lenkki ja se sai paremmin hajun ja kiersi kiveä innokkaasti ympäri minkä päällä maalihenkilö istui. Ei nähny sinne corgipoika. Sinnikkäästi pyöri sitä kiveä ja menin sit auttanaan sitä sellaiselle reunalle josta sen oli mahdollista kiivetä maalihenkilön luo ja viisasin sille sit et tästä mene. No oli aika tohkeissaan Dimmu. Ja taas näki naamasta et ihmetystä aiheutti et maalihenkilö voi olla myös ylempänä..

Dusty reenas ensi kans tiellä yhen ilmaisun. Ei kyl tullu suorilta hakeen mua, kävi maalihenkilöllä ja meni kuseksimaan yms. Kävi sitten uudestaan siellä ja sit kun lähti tuleen nii kehuin. Ja sit istukin eteeni ihan hyvin. Tän lisäksi se haki kaksi vieraampaa uhria joista toinen oli mies, suorat palkat. Ekaa haki aika itsenäisesti ja irtoski. Toisellekkin se meni toosi reippaana ja oli itsenäinen ja teki aktivisesti hommia, vastoin käyminenki kävi ku joku puunranka sitä tökkäs ja vingahti. Jatko kyl ihan reippaana.