Maanantaina piipahdettiin reenaas puuvuorella hakua.
Olin paikalla ennen muita ja ehdinkin Dimmulle sitä ilaisu taskua reenaille. Tarjoaa hyvin ja oon nyt reenannu siihen sanaa. Kotona reeni menee hyvin ja ei ulkonakaan hullummin. Myös niin että kävelen.

Dimmu haki kaksi uhria suoril palkoil. Se etti itsenäisesti ja irtos pitkälle ja kuitenkin niin et näin missä sen valo mennä vilkkui. Maalihenkilöt oli hieman vieraampia ja mörköilyä ei eiintynyt.

Dustyl oli kans kaksi uhria joilt ykkösnami ja ilmaisulle haku.. Meni kyl nii perseelleen ku vaan voi. Haki ja irtos ihan hyvin ja oli tosi reipas. Ekalta lähti kyllä mua kohti mut jotenki hukkas ajatuksen matkalla ja lönkytteli ohi vaan sellasel kaarella. Toinen meni ilmaisullisesti hieman paremmin mut kutsuin sen luokse ja käskin istumaan..

Perjantaina mennessäni hirviaidalle muistin siinä kohtaa kun auto jäi pohjastaan kiinni tiehen et prkl... mä oli jo elokuussa päättäny etten enää siel tien peräl asti käy reenaas ku ei oo ylimääräistä rahaa auton hajottamiseen... Elokuus meni siit meinaan samal tiel pakoputki, nyt kuulu vaan järkky ääni kun auton pohja ottaa kiinni. Jotenkin sitte perille päästiin kiroillen jonkun verran. Loppumatka suju kyl sit ihan ilman kiinnijäämisiäki ku kieli keskel suuta ajeli... toine rengas tienkeskipaakulla ja toine melkei ojas. Hankalaa sinänsä kun se tie heittelee aika paljon et millä reunal millonki ois paree jne si onki isoja kiviä ihan siin reunas ... Auto on kai ehjä mut oli heti huono fiilis reenaamiseen.

Dustyl kolme suoral palkal mm. Eka meni hienosti ja toisellekki mennes irtos hyvin ja teki itsenäisesti hommia. Viimeiselle tultiin jo takasin päin mist oltiin kierrelty ja se nosteli nokkaansa siinä ja huomasin kyllä. Mut ei lähteny ja eteenpäin polkuakin oli haluton kulkemaan, annoin sille sitte askeleen verran tulkea mettän puolelle ja se lähti heti innoissaan maalihenkilölle asti. Itte en siis ollu nähny tai ees tienny mis se mm oli.Mut kiva et kerranki tuli tuettuya koiraa silloin kunse sitä selvästi tarvi ja tuli myös huomattua asia.  Dustyllä oli myös kokeilu reeni, se etti ilman liivejä. vanhan valopantansa kanssa, sitä se silloin alussa käyttikin kun ei viel ollu sitä liiviä hommattu. Tää kokeilu siksi et se kieriskelee jonku verran, mut ei ny ollu vaikutusta tuolla alastomuudella, kieri se silti silloin ku ei hajua ollu. Mut kokeillaan vielä jatkossa nyt tätä.

Dimmul oli kans kolme suoraa palkkaa. Ja se ei tosiaan juuri apuja eikä tukea näytä kaipaavan, kyl se kans kattelee et pysynks mä mukana.  Liivit ku saa päälleen ja luvan lähtee nii innolla ja itsenäisesti tekee hommia ja hakee hajua. Se on vaan jotenkin niin ihanan onnellinen kun se tekee hommia ja tosi reteenä kun löytää. Kaikilla maalihenkilöillä käyttäytyi nätisti ja maltillisesti. Nyt täytyyki sitä ilmaisua sitten alkaa ottaan jatkossa. Että saadaan rekkunen koekuosiin syksyksi viimeistään.