Eilen renilöitiin toimelantien päässä. Olinkin paikalla jo reilustu ennen reeniuen alkua ja käytiin ihan reilu lenkki rekkusten kanssa.

Useammat oli myöhässä ja niimpä sit me kaksi jotka ajoissa oltiin hinattiin laatikoitamme mettään ja laitoin sit sen Juhan Dimmulle uhriksi et otettiin ilmaisua siinä ootellessa. Ykkösnami ja sen jälkeen lähti aina hyvin mua kohti, ei tarvinnu kutsua mut kehuin kyllä kun niin hyvin lähti... mun luona sit pyysin siltä -tasku, ekal kerral meni ensin maahan ja sit hiffattuaan käskyn syöksyi tärppäämään taskua... Toisel kerral mietti hetken käskyn jälkeen ja sit tärppäs taskua. Kolmannella tärppäs jo tosi tietoisesti taskua.. Meni ihan hyvin. Kun nyt vaan saatas enemmän(ku kerta viikkoon) reenattua... Pitäs aina hinata joku lenkille mukaan ni vois ennen lenkkiä ottaa metässä tätä taskua...

Sit ehtiki jo useampi paikalle.. Tieki komees kuosis ihan kuopilla... Mullaki autosta takajouset poikki.. öhöm... Nyt oliki kivasti laatikoita mettässä ja niitä sinne sijoiteltiin.

Dusty reenas ekana. Sil oli kaksi uhria suorilla palkoilla, yksi laatikossa ja toine mettäs. Se meni ihan ok bongas ensin mettäs olijan  ja siitä aika läheltä sitten sen laatikossa makoilijan.. Se onnistu itte heiluttaan sitä laatikkoo niin et se vähä haukku laatikolle, mut oli kuitenkin tosi sinnikkäästi sitä mieltä että tässä laatikossa on joku..  Otettiin sit viel yksi laatikossa olija ja sen mennessä piiloon käveltiin niin et mul meni ihan suuntavaisto... No palailtiin sit kohti laatikoita ja Dusty ihan kiinnostuneena haki sitä haisevaa laatikkoa. Tää vipa oli kans sellanen et se ihan pienesti haukahti laatikolle ja saiki aika heti palkan sieltä laatikosta. Tohon se vaan ois päässy itte sisälle jos ois tajunnu et siin oli kulma auki... Mut iha ok reeni.

Dimmul oli kaksi laatikko uhria ja yksi metsä uhri. Kaikki menivät piiloihin yhtäaikaa ja suorat palkat. Mua vähä jännitti et mite menee tuoreelta mies-koiralta reenit, et onko ihan vaaleenpunaisilla laseilla liikkeel.. No ei tosiaan ollu. Alussa enenku sai ekasta laatikkouhrista hajua kuseskeli enemmänki, kun ei mikään hillitön merkkailija ole.. Et silleen suht tavanomaisesta poikkeavaa.. Ekan laatikon löydettyään ja siellä palkat saatuaan oli meno ihan tuttua Dimmun menoa ilman kusemisisa, reipasta, irtoavaa ja omatoimista. Toisen laatikon hajun saiki kauempaa ja pinkoi sinne tosi hyvin ja kun se oli se laatikko johon se pääsi itte kulmasta tunkeemaan maalihenkilön luo asti niin sinne se myös meni ja häntä vispas ympyrää ja rakki sai nakkia... Viimeisen mettä uhrin haki tosi itsenäisesti ja teki hommia aika kaukana musta. Liivissä olevan valon kyllä näin kokoajan. Uhri syötteli sitä hitaasti ja kehui rauhallisesti ja ehdin sinne ittekki paikalle. Sit sai viel loppupalkasi taisteluleikkiä narutennispallolla. Voi että oli kivaa sillä. Jaksoi maalihenkilön kanssa leikkiä ja haastoi itte leikkiin aina kun oli saanu voittaa lelunsa. Sai maalihenkilö muutaman kerran sille leua heittääkki. Pitäs nyt muistaa jatkossa et välillä suoraa palkaava maalihenkilö vois vaan olla lelun kanssa piilossa ja alkaa heti leikkiä Dimmun kanssa. Lelu kuitenki on näköjään kivempi ku nakki... Mut tosi tyytyväinen tähän reeniin kyllä olen. Ja varsinkin siihen ettei Dimmu miehistymisestään ainakaan seonnut ja jäänyt hormoonien valtaamaan hajumaailmaan...