No nii o sit kotiuduttu reissusta.

Dimmun arvostelu:
 Keskivahva uros. Hieman korkearaajainen. Hyvä päänmuoto, tummat silmät. Korvat voisivat olla isommat. Hyvä selkälinja. Rintakehässä tarpeeksi syvyyttä ja tilavuutta. Lyhyt olkavarsi, samoin sääriluu. Ranteiden tulisi olla joustavammat. Lyhyt taka-askel. Karva on melko pitkää ja tällähetkellä hieman kuivaa, paikoitellen laineikasta ja harottavaa..
EH, avoimenluokan 3.

Jotenki mua ihmetyttää tuo karvan pituus.. Tosin ei kyl tullu erityisenhyvin harjattua tuota.

Dustyn arvostelu:
Male with very good head & nice ears, enough anglulated au around, good neck & leack, would like the front legs to more straighter- it affects his move- ments a bit, very good coat & colour & texture.
EH, avoimenluokan 2

Erittäin tunnistettavissa arvostelusta Dusty. Dusty meni kehässä mutsini kanssa kun meni kehät sen verta päällekkäin. Ihan siedettävästi se meni. Onneksi ehdin varoittaan mutsia kehässä olevasta Dustyä himottavasta matosta.. Niimpä sit oli hyvin skarppina nyppään remmistä jos jätkä yrittää mennä kierimään... Dustyn kaikki arvostelut on ollu aika samanlaisia. Kiva olis vielä viedä se jollekki enkkutuomarille, vaikkei Dusty tuu koskaan känkyräkinttuineen EH:ta kummenpaa saamaan.

Mul on kotona ny kans aika väsynyttä koiraa, tultiin isommalla autolla seinikseltä kotsaan ja Dimmu matkas apukuskina turvavaljaissa ja istui skappina koko matkan ja katteli maisemia. Käytiin agiliitääs viel matkalla... Siitä sit myöhemmin...