Onkin jo ehditty tänään vaikkas mitä. Aamul kiva pitkähkö lenksu.. Sit siinvälis värjäilin hiukseni ja kohta pian pinkastiin nokialle agiliiteleen..

Noksulla sitten otettiin kahta pientä rata pätkää. Toises oli pienes kaares kaksi hyppyy ja jaakotuksesta koira putkeen.. Öö meil ei sujunu sielt kolmelt hypylt ja helpotin ottamal kahelt hypyltä.. Ja panostin nyt siihen riehuumioseen lelujen kanssa.  Toinen  pätkä oli hyppy, hankala keppikulma ja kepeiltä hankala putkikulma ja taa kepit ja hyppy viel hankalastkulmast. Ennen tätä yritin ottaa keppejä eripuolelta ohjattuna.. ÖÖ:: ei oo muuten kauheesti otettu niin.. Muutaku viimekesänä omiulla kepeillä.. Niimpä ei sit onnistunu olenkaan.. nooh menin sitä rata pätkää ensin vaan yhen hypyn ja ottamal kepin ekan välin et saa palkan heti tajutessaan tän. Sit mentiin hyppy ja kepitki ja kepeiltä vauhdilla putkeen ja uudestaan kepit. Otin sit muutaman kerran rinkiä kepit- putkeen - kepit putkeen ja viimeiseen kertaan sit sen vipan hypynki ja riehumispalkkaus.. 

Lisäksi otettiin irrallisena juttuna puomia ja keinua. Keinun laskevan pään alle laitettiin minipöytä. Dimmul oli kova into kiivetä keinua ja osas vähä jo itte himmata siin alastulossa. Suurena houkuttena oli namialustalla oleva iso lihapullan pala..

Reenin jälkeen käytiin tepastelemas pinsiös teletappimaas, jossa huomenna reenbataan hakua..