Ny mollahan muutettu ja saatu nettiki pelaan uudes huushollis. Poijat on ihan kivastii kotiutunu tänne. Dusty on pihalta tulles nii ihana kun kauhee hinku päästä tänne kämppään. Sit se on oppinu et takapihan ovelta voi kytätä pihaa ja puistoa.. Niimpä sit on kiellettyä siltä moinen  toiminta, melkoinen murina kuuluu kun puistossa menee koira tms. vaikkei koskaan toisille koirille tuo mitään sano ulkoillessa.. Joku taju sillä siitä et toi minipiha on sen..

Ulkoilu on täällä kivaa, on tilaa liikkuu, tiulee kivasti koiriaki vastaanki jne. Tosin aamulla joku piti lapukkaansa irti eikä älynny et se änkes liika lähelle Dimmua, sanoinki sille äijälle et kutsu pois se tai joudun kans päästään koirat irti et on tasavertasta..

Muutossa katos Dustyn ilmanpainen panta, ja jouduin sit ostaa uuden.. samal ku kävin mustis ja mirris huomasin siellä olevan inventaario ale ja ostin mielen pimetessä pojille flexit. Dusty on ihan unelma flexillä vietävä, se kun yleensä liikuu niin et sotkee hihnansa mun jalkoihin. Dimmu ei ole ikinä ennen ollut flexissä ja se vähä jänskätti.. Mut todella rentouttavaa ammulenkkiä on flexien kanssa ny menty.

Tänään meil ois ollu agilityy, sit mul oli toinenki samanaikainen meno. Tamskilla oli mielenkiintoinen luento ja menin sit sinne. Koiran ABC oli aiheena ja luennoitsijana Tommy Viren. Dusty oli mulla mukana luennolla ja jaksoi aika hyvin. Agility ois Dimmulle tänään ollu viel liikaa kun se on ollu mahasekaisin muutaman päivän. Lienee muuttoon reagoivan. Nyt on pää pyörällä luennosta.