Mentii ihan kivaa radan pätkää, Dimmulle oli siinä harvinaisempana esteenä ollut muuri. Rata meni ihan kivasti valitsemani ohjauskuvio toimi, putkelle irtoo aika kummallisistakin kulmista.. Radan lopussa oli A jonka alla oli häiriönä putki, Dimmu meinas pinkaista putkelle... Kontaktille jäi hienosti odottamaan vapauttavaa käskyä..

Radan lisäksi hinattiin yksittäisiä esteitä, keppejä, rengasta, keinua ja A:ta. Keppejä mentiin taas et Maria piti remmiä ja mää kuumensin koiraa ja käskytin kepeille. Meni aika hyvinki välillä ja otettiin niin et mullaki oli vauhtia.. Keinua otettiin ittenäisesti ja Dimmu menee sen hyvin ja jää odottamaan keinun laskemista käskyllä ja ihan ittekseenki.. Ei mitään arkailua.

Renkaan itsenäiset reenailut. Otin tän remmis ja namialusta esteen takana. Jee ny tuntu ekan kerran et koiralla on tässä hommassa ajatus mukana. Yleensä se yrittää paukata mistä sattuu väleistä renkaalla.. Nyt hienoja hyppyjä oikeesta lävestä..

A:ta otin vaan muutaman kerran sattui ikkunasta häikäseen aurinko just siihen harjanteelle ja selvästi häiritsi koiraa..

Muuta alikiitoilua.. Saatiin ny tamskistra reenipaikka, pitkällisen jonottelun jälkeen. Reenit alkaa maanantaina kisavalmiiden ja ykkösis reenaavien ryhmässä. Jännää ja lisenssi ostoksille on nyt mentävä..

Tuleeki muutama mielenkiinoinen viikko kun liitelyitä on useampana iltana... Ja ei Dimmu poika oo agilityä vielä ulkona koskaan reenannu... Mitähän siitäki tulee.. Huomiselle harkinnassa epikset..