Nyt on olu kirjailutaukoa..

Reenit puu vuorella 17.4
Dusty kaksi uhria ilmaisut.. Nooh niiku mikkä ilimaasut? Öö oli vähä herralla muita bisneksiä... Dustyl taitaa olla välillä reeneis tylsää ja keksii bisneksiä... Vaihtelevampia reenejä sille..

Dimmulle oli kaksi vierasta uhria ja molemmilta ilmaasut. Voi vitsi mieytn hienosti se tuli koskemaan taskua enkä enää sanonu sitä käskyä siihen. Tosi hieno! Loppupalkaksi sai sitte riehua narulelunsa kanssa.

18.4. Epiläreenit
Dustyl kaksi uhria toine "kioskissa"(suorapalkka) ja toine  muurin kupeessa mettässä(ilmaasu). Oltii romukasalla reenaas ja siellä sitten mettää ja vanhaa rauniotakin. Rekulla oli virtaa niin järjettömösti ja hyppien mennä rallitteli romualueella. Hajun tarkentelu kioskille(betoni rengas jossa muutama Dutyn mentävä reikä) vaati töitä ja löydettyyään kioskiuhrinsa oli varsin innoissaan.
Ilmaasullinen meni han ok.

Dimmulle oli suorat palkat 3uhria romukasoilla. Yks hiekkalaatikossa, yks kivikasojen keskellä ja yks tais olla kioskissa. Dimmu mennnä rallitteli itsenäisesti ja kiipeili reippaasti joka puolella hajuja tutkimassa. Ei arkuutta. Pysähty hienosti puulaatikolle(se hiekkasäiliö) ja tunki kuonoa sinne kannen rakoon.
Kioskille kans pyrki ja tarkenteli hyvin. Tiilikasauhri oliki hankalampi paikantaa et mistä sen luo oikein pääsisi.. Koiran toiminnassa ei mulla mitään valittamista. Ihanan reipas ja rohkea.

21.4 pikkureenejä niihamassa.
Dustylle kaksi ilmaisullista uhria. Eka meni ihan perseelleen. Toinen paremmin mut sielki sen mulle istumaan tulemisen kans oli muistihäiriötä...

Dimmulle kaksi ilimaasullista uhria. Toinen meni kiven päälle ja toine rytöön. Rytö uhrin ilmaasu ja hakeminen meni hienosti. Nooh kun siit lähettiin kiven päällä kököttäjän luo näin koirasta jo kaukaa et ny on muute mörkö.. Kun eihän niitä kuulu niiku nähä.. Nooh huudin sit maalihenkilölle ohjeiyta et suorapalkka ja rupee jutteleen Dimmulle. Reipastu sitten ja meni perille asti.. Ja lopuksi viel leikki narulelulla mun ja maalihenkilöitten kanssa.