No niin me uskallettihin..

Rata oli kiva ja siin oli alkuun 5 hypyn suora, tiukka kurvi vasemppaan hyppy ja eessä mutkaputki ja het toine putki perään hypyn kayutta puomille ja puomilta tiukas mutkas loppusuoralle jossa 4 estettä, ihanneaika oli 40

Dimmu meni radalla just niiku ajattelinki ja vauhtia oli, sain juosta ihan tosissani. Putkilta otti kierroksia ja vauhtia ja ehdin hätinä  valssaamaan ennen puomia, jota rymisteli innokkaana hyvä kontakti ja lähti hienosti loppusuoralle viimeisellä esteellä kämmäsin ja sain  koiran perääni ja saatiin 5 virhepistettä kiellosta uudelleen  vein Dimmun esteella ja onnistuin siin sit itte kaataan esteen.. Heh.. No saatiin vaan se 5 virhepistettä ja aika alittui -9,45.

En voi muutaku olla tosi tyytyväinen et uskallettiin ja Dimmu meni hienosti! Ekaa kertaa sillä esteet minikorkeusilla ja ekaa kertaa esteet pihalla! Lähdössä haisteli vaan maata ja ei tullu käskyllä sivulle. Jäi sit onneksi seisomaan paikalleen käskyllä.. Ei muutaki bongaamaan seuraavia möllikisoja.. Me oltiinki varmaan ainoo koirakko minimölleis ku ei otettu kahta lähtöö.. Jännitti jo se yksiki nii pirusti.. Mietin kyllä et oisko ottanu mini kisaavien lähtöön viel startin.. Mut jätettiin ny täl kertaa ottamatta..