Tää viikko me lomaillaan landella, rekkuset on lenksuillu teletappimaassa ja emäntä saa lenkkeillä mielin määrin. Ja kuten yleensä meikäläisen lomalla sataa aina vettä, ei juurikaan menoa haittaa. Loman bonusta on et saan lässyttää pikku-Bobbyn kans monta kertaa päivässä. Eilen reenattiin näyttelyseisomistakin yms pientä. Luka hoffin kans oon saanu myös lenkkeillä, eilen lenkkeiltiinkin puuvuorella.

Tänään pitäs lähtee baukkariin kattoon Dustylle clipper3:sta.. En tiiä kestääkö sen käytössä sellainen.. Nyt on siis Dustyn matkustuskalustona ollu yks kevythäkki, kaksi muoviboksia toinen muoviovinen ja toinen metalliovinen, molemmat halpisbokseja merkkinä gulliver... Molemmista siis ovi petti heelerin reenikierrosten noustessa.. Ny on sit kuukauden aikana muotoitu kaksi kevytmetallihäkkiä uuteen uskoon. Ekasta häkistä joka käytössämme puolivuotta oli lähti kattopinnoja irti ja poikki pikku heelerin toimesta... Sitten otin käyttöön varsinaisen näyttelyhäkin joka vaan vie ison osan takapenkkiä... Ja nyt in siitäkin ovesta pari pinnaa irti ja melkoista muotoilua saanut osakseen muutenki.. huoh.. Teloo ittensä kohta toi rakki tollasel reuhtomisella. Huomenna käytänki sen lekurissa ja tarkistetaan anaalit ja eturauhanen ettei mitään tällästä vikaa nyt sattuis oleen ku on nii kierroksilla.. Pienesti jo kyselin kastrointi lupaa Dustylle mutta sille lienee vielä jalostuskäyttöä. Kyselin jopa hintaa sperman talteenottoa varten yms mutta sen verta kallista oli et yritetään jotain muuta vielä keksiä. Lihaisia raakoja luita Dustylle reenien odotteluajoiksi tai pakastettuja lihaklöntekjä tms. Dimmun agilityjen aikana se onki usein jo syöny ruokaansa autossa sillä välin. Kuonokoppaa harkitsen myös mutta luulen että se vaan lisää kierroksia..

Tänään pitäs illal mennä möllötteleen nokialle Dimmun kanssa.. Toivottavasti satais vähä vähemmän.. Mutta on kai sitä sateessa kisaamistaki reenattava..