Eilen hakureenailtiin pinsiön suunnalla.

Aika moni koira harjoitteli jälkeä ja mäkin otin sit Dustylle ihan hakuharjoituksen.
Ei se kyl mitenkään tylsistyny reeneihin oo, intoo on hurjasti lähteä reenaamaan mut sit vaan sijaistoiminnot vetää siihen väliin.. Piehtaroimista ja kusemista. Hmm.. Reeni meni ihan ok tavanomaislla Dusty sähläämisellä. Reeneissä odottelusentään vetää mahdottomuuksiin... Menee jo toinen metallihäkki ihan paskaksi... Yhest lähti toukokuun lopulla kattopinnoja irti ja poikki nurkat muotoiltiin mutkalle yms.. Tää Dustyn varsinainen näyttelyhäkki joka sil ny autossa nii on oven pinnat mutkalla joka suuntaan ja yksi sojottaa häkistä ulospäinkin...Paska! Kokeilin nyt jättää sen reeniis ison etsintäharjoituksen ajaksi autoon irti.. Nooh.. Istuin suojasta syöty pala ja toisesta kuminauhat poikki.. et kierrokset vaan on kovat ei voi pieni mies ittelleen mitään. Mul tuliki ny ajatus yhteys tästä sekoilusta herran yliseksuaalisuuteen ja elämän tilanteen muuttumiseen astumisen jälkeen. Ja oonkin nyt vahvasti sillä fiiliksellä että sen pallit lähtee. Dusty on aina reagoinu narttuhajuihin voimakkaasti ja nyt ollu astumaan päästyään ihan ylikierroksilla. :(

Dimmu reenas ilimaasua kolmella uhrilla joilla ykkösnamina tylsät kuivanamit. Intoa oli heti lähties niin paljon ettei meinannu rekkun nahoissaan pysyä ja tehtiinki hjallittavuus osio reeniä ensi, maahan Dimmu makaamaan ja mä kävin kättelemäs Maria.. Hyvin pysyi maassa.
Ekalle mennes rallitteli niin innoossaan etten oo sellasena Dimmua viel ees nähny. Kävi maalihenkilöllä ja veti innoisaan kunniakierroksen ja meni uudestaan maalihenkilölle ja sit suoraa ulle ja törmäs  Taskuun ja pääs näytölle, toinen uhri meni paljon rauhallisemmin ja viimeisellä se selvästi ensi mietti et oisko se mörkö mut meni maalihenkilölle asti ja taas vauhdilla mun luo. Pitäs ny reenata niit et olisin hankalimmmis paikois koiraan nähden sen tullessa ilimaasulle. Mut eilinen reeni meni ihan hienosti. Reenin jälkeen Dimmu tarjos reenikavereille karkkia kokeen läpäisyn kunniaksi.