Tänään pakkailin aamulla kamppeet autoon ja ajoin tohon muutaman kilometrin päähän agirotuun.. Koirat jätin viel kotiin. Olin lupautunut varaohjaajaksi Piitu-pemulle kisaavien joukkueeseen. Tää oli aika mielenkiintoista säätämistä, alku meni ihan hyvin mut ku jouduttiin kepeillä niin säätään kauheesti niin koiral meni motivaatio täysin. ja loppurata meni sit aika huonosti.. Mut oli kiva kokeilla vieraan koiran ohjaamista..

Puolenpäivän jälkeen poikkesin kotiin lenkitin koirta ja lähin Dimmun kans takaisin kisapaikalle. Dusty jäi kotiin nukkumaan.

Mölliradalle oli laitettu kepit :( voi pee.. Lisäksi tuli hemmetin moinen kiiren pukukulkueen jälkeen rataantutustumiseen ja en ehtinykkää omaan joukkooni rataan tutustumisessa ja aika pikaisesti sen kakkosryhmän seassa kahlasin ja huikkasin Katille reunalla et haekko mun koiran.. Kati het lähti juokseen teltalle kentän toiselle reunalle missä Dimmu oli häkissään. Meiä joukkue starttas toisena ja mä meistä ekana radalle... Dimmu kyl kattoo Katia niin kunnioituksella eikä sille kukkoile.. Niin tuli kilttiä poikaa kohti rataa! Ihana! No eime siin kaukaa seisokseltu ku radalle jo piti mennä. Dimmu jäi hienosti istumaan ekan esteen taa ja saatiin hyvä lähtö. Alun kolme hyppyä ja putki meni hyvin ja muurikin vielä hyvin, mul meni siin pasmat sekaisin totaalisesti ku meinasin lentää maahan ja tasapaino heitti päässä pahasti... Niimpä sekoilu kostautu seuraavalla hypyllä josta Dimmu juoksi ohi ja vein sen sinne uudestaan, seuraava hyppy ja A sekä putkelle meni hienosti sit ne himputin kepit.. Ensinki niin paljon sohasin sitä et yritin ohjata sitä kepeille... ja se suikki jo väärästä välistä pariki kertaa no sain sen reilul käsiohjauksella meneen ja muistin oikeen puolivälissä antaa käskyn ko esteestä.. ois siin alus ehkä kandennu... loppu meniki ihan suunnitelmieni mukaisesti. Mul oli maalissa varakäsinä Kati ottamas Dimmua hihnan kanssa vastaan Kiitos! Ihan kiva fiilis siit radasta jäi vaik päässä pyöriki aika hyvin kompuroinni jäljiltä..

Systeri ja pikku-Bobby oli kattelees menoa ja vilinää, Bobby pääski mukaani pukukisaan/kulkueeseen ihana kakara oli ulla sylissä ja välillä maassa. Bobby sai corgiteltalla teippaukset korviinsa ja toivotaan että ne vihdoinkin rupeis pystyssä pysymään.