Dimmun kera kävästiin Ikaalisissa epävirallisissa agikisoissa. Otettiin yksi startti mölleissä ja yksi kisaavien radalla. Meiän möllöttelyrata meniki aikas kivasti 5virhepistettä saatiin mun tyhmän takaaleikkauksen vuoksi jonka jäljiltä koira kiersiki mutkan taka esteen taa..  Ihanne aika oli 55 ja se alitettiin  ja aikamme oli 43,23 ja ilmeisesti  oltiin neljäs..

Kisaavien radalla  sitten suhattiin urakalla...  Alkun meni kivasti muurille asti, muurin jälkeen mutaputki imaisi corgin vaikka  kovasti käskytin mukaani ja olin viemässä kepeille,  Dimmulle ei oo putkipongailu mitenkään tyypillistä. Kepit meni ihan jees alussa oli hämminkiä ja sil oli ihan tekemisen meininkiä pujottelussa enkä kovinkaan käsiohjannut sitä. Aikaa tuhraantui 58,74  verran ja saatiin 5 virhettä  rimasta??? en kyl itte huomannu mitään rimaa ois pudonnu, mut kai sellainen sit meni ja tippui.. Lisäksi saatiin tietty hylky kun meni sinne putkeen.

Muuten oli tosi kivaa ja koiralla oli vauhtia.. Kentän nurmella oli melkoisen raskasta juosta. Sen verta pitkässä heinässä oli.  Noh  lauantaina suhaillaa virallisissa kahen startin eestä.. Et kattotaan kattotaan.