Hmm.. Mistäs aloittas..
Jäljesteltiin tos puoltoista viikkoo sitte Katin ja westiekaksikon kanssa. Dustylle oli n.100m jälki päälle tunnin vanha välillä yks purkki ja päässä purkki. Meni iahn kivasti, Dustyllä kova motivaatio ja todella hienosto keskittyi ja nosti jäljen.

Dimmulle oli kaksi lyhyttä jälkeä joiden päässä purkit. Oli tarkoitus reenatakki sille sitä nostoa. Kivasti nosti ja jäljesti vauhtia ois taas ollu rutkasti..

Perjantaina reenattiin hakua puuvuorella.

Dustylle oli kaksi näkölähtöä. Tää puuvuori onki kiva paikka niiden reenaamiseen. eka lähti alhaalta ja meni rinteen yli laskevalle puolelle piiloon, Dusty lähti ku ohjus ja jaksoi avata nenänsäkki matkalla. Toine lähti sit edellisen löydyttyä. Sekin meni piiloon niin pitkälle et joutui tehä töitä löytääkseen. Hieno Dusty.

Dimmulle oli kolme suoraa palkkaa. Yks oli liikkuva uhri. Näis ei olli mitää erikoista, intoa ja vauhtia riitti, liikkuva meinas vähä möröttää ja olinkin ohjeistanu marikan et alkaa puhua jos Dimmua mörköilyttää, se sadetakkeineen ku oli uodohko näky..

Rauniolla eilen.

Dustylle oli kaksi piiloa, toinen mökissä ja toinen  betonirenkaassa. Dustyllä on selvästi hauskaa rauniolla. Sen into on kova eikä arastele mitään. Menee jokakoloon mihin vaan mahtuu ja moneenhan se mahtuuki...  Mökkiuhriin reagoi aika monesti ja haju oli selvä, hajut liikkui paljon tuuli oli kova. Dusty hyppi mökkiä vasten ja vinkui ja etsi sinnikkäästi sisällepääsyä.. Löytyi..

Dimmu otti kans kaksi uhria. Toinen  pitkässä betoniputksessa ja toinen betonitynnyrihässäkässä. Tää löyty eka Dimmu reippaasti eteni raunioilla ei jänskättäny mikää, kierrokisa sil kyl oli ja turhautumishaukkua päästeli naamastaan. Ekalla uhrillakin haukahteli kun kai hajun paikantamisessa oli vaikeutta. Oli kyl silloin jo ihan uhrin vieressä. Nooh sen pitkässä betoniputkessa olevan löys helposti ja sielläkin sitten intohaukahteli.. leena ei sit voinu vastustaa kiusausta ja yllytti purkilla Dimmusta muutaman haukahduksen, tulihan sieltä.. Ohhoh! Mä en oo ees harkinnu Dimmusta ikinä haukkuvaa koiraa, mut hauska et siit tälleen kyl vois saada sellaisen..  Dimmu otti pariin kertaan viel sitä rämisevää keinuakin siinä..

Parkkiksella reenattiin viel porukalla paikkamakuuta. Tiitu, Robertu, Dimmu ja Bobby. En kyl piistunu Dimmusta ku remminmitan päähän ja hienosti pysyi.