Elikkäs eilen meiä oma pien ryhmä piti reenilomaa.. Munki piti mennä festeileen ja viedä itteeni ihmistenilmoille.. Noo tänään sitä sitten vasta. Eilen tuppauduin toisen pien ryhmän reeneihin mukaan.

Dusty otti kaksi lyhyellä matkalla ollutta näkölähtöä ja ekalla se kyl kusemassaki kävi mut toiselle meni kyllä isolla innolla. Ekallekki ei yllä lähties intoa puuttunu pissahätä vaan yllätti. Yritin Dustylle ottaa hallittavuusharkkaa.. Sivulle tuli kyllä mutta maasa ei pysyny ja istumnenki näytti työläältä.. Ehkäpä se eturauhanen vielä herraa kiusaa, rupee sit piikin saannista oleen se kuukausi..

Dimmu otti tien varteen kaksi helppoa uhria ilmaisulla. Ykkösnakki molemmilta ensin ja sit näytölle mentyä kaikki nakit.. Voi perse.. Ekalle meni innoisaan ja olinki aika lähellä koiraa ja se lähti kohti ja jäi siihen hemmetti kuseksimaan yhtä puskaa antaumuksella... Kusemista näky puskassa riittävän ja homma unohtu täysin.. Kutsuin sen sitte huikkaamalla tasku ja tuliki ja koski taskua ja mentiin näytölle. Jee bileet maalihenkilöllä..

Tietä pitkin jatkaessa hommailu keskeytyi hevosenpaskassa pyörimiseen ja mentiin tietä jonkin matkaa eteenpäin maalihenkilön ohi koira kyl tuli ääreeni himmailemaan ja ja reagoi selvästi hajuun ja saattoi yrittää hajunilmaisua. Palasimme takaisin päin ja sai kin hyvin hajun ja lähti irtoamaan itsenäisesti. Kävi uhrilla asti ja tuli oikein selvästi koskemaan kuonolla taskua ja pääs näytölle. Uhri syötteli makkarat purkista. Autoille palatessa kytkin koiran vaikka yleensä annan sen juosta vapaana, nyt ne paskat siin tiellä ois kuitenki houkuttanu Dimmua. Se innoissaan kyl tarjoili mulle seuraamista yms remmissä ja syöttelin loput nakit reeniliivin taskusta sille. Kun se lelupalkkaki unohtu autolle..