Jee kiitoilu-uramme toinen lentokeinu tänään reeneissä... No ei se onneksi ollu niin hurjan näköinen kun kajaannissa....  Ehti mun huutaessa odota jo himmata vauhtia mut ei tarpeeksi.

Oli oikein kivat reenit. Ekaks reenailtiin yksittäisä esteitä, mm pussia & rengasta omas tahdissa ennen rataan tutustumista. Rengas meni ihan hienosti, otin pari kertaa remmis namikipon kanssa ja muutaman kerran ilman remmiä ja ei mitää ongelmaa.. Pussi onkin Dimmulle jo sen verta tuttu et otin vaan muutaman nopean läpimenon..

Varsinainen rata alkoi hypyllä, jolta kepeille ja hypylle, puomille jolta valssilla hypylle viistosti keinulle ja renkaalle, putkelle heitto ei suprasta kulmasta, hyppy, pussi, ulkokulmaan hyppy, tiukalla mutkalla puomille ja palkkaus.. Öö alussa kepeille menossa hakaluutta ja jouduin ottaakki uudestaan het kepit ja siitä keinulle asti mentiinki lujaa!! Ja keinulle liika vauhti sit kostaantu.. Otin keinun het uudestaan ja Dimmu selvästi tympääntyi moisesta säätämisestä ja ei sit ekalla yrityksellä osunu renkaalle vaan juoksi ohi, uudestaan ja meni hienosti renkaan ja kuin palkaksi sai mennä putkeen... Loppu meniki taas ihan kivasti ulko kulmaan hyppy oli vaikea.. Niitä pitääkin reenata. Dimmusta tultiin siihen johtopäätökseen koutsiin kans et se on aikas herkkis kaikkeen jauhamiseen ja käy sitten hieman hitaammalla..

Toine  pikku rata pätkä olikin ympyrä. Alkoi hypyltä josta hankalampi kulma kepeille ja loppu putki, hyppy, pussi, ulkokulman hyppy, puomi ja lopuun viel hyppy. Kepeille viennissä lässähti taas, Dimmu lähti ihan hienosti kepeille kyllä mut aika lopussa kiihdytin liikkaa edelle ja jätti kepi välistä ja palasin alkuun ja vein kepit huolellisemmin, keppien jälkeen unohin heittää putkelle ja juoksinki itte ulkopuolella seruaavan hypynki, pussille sitte tosikökön takaa leikkauksen ja taas en osannu auttaa siel ulkokulmassa et oisin vetäny enemmän itte vastaan hypyn taaksi. Puomi meni hienosti vauhdilla ja vipa hyppy.