Tänään oli oikein mukavat reenit.  Marko oli  aikas mielenkiintoisen radan meille keksiny... Dimmu meni omalla vuorollaan ensimmäisellä kerralla aika lujaa ja saatiinki hyvin sujuva ratapätkä kunnes unohdin radan... Muutaman kerran hinkattiin ja saatiin meneen ihan koko rata suunnitelmien mukaisesti, kepitkin. Sit jouduttiin hinkkaan putkelta kepeille pätkää muutaman kerran ja se taas kulutti Dimmun motivaatioita. Saatiin sit meneen hinkkaamisen jälkeen kepit vielö hienosti ja reilu palkkaus. Sit ooteltiin reunalla ja katteltiin ku Hanna & Veera meni. Dimmu oli tosi hienosti vaikka sen armaalla Veeralla oli juoksut. Nenä kävi kyllä kovin uteliaana Veeran suuntaan mutta jaksoi keskittyä. 
Ratareenin jälkeen otettiin yksittäsinä esteinä, A:ta, keinua ja keppejä.  Keinulla vein Dimmua muutaman kerran remmissä ja pysäytin kontaktille ja pari kertaa ilman remmiä pysäytämällä. Kyllä se ilmeisesti muisti eilen lentokeinun tehneensä kun ei yrittänykkää kaahata. Ei kyllä arkaillukkaa.

A:lla laitoin maahan namin ja tarkoitus sinne namille pysäyttää koira. Dimmu tuli taas aalla aika hitaasti alas, toiseen reunaan ajautuen, sama mitä teki keväällä. On kyl ollu välillä ihan erilainen. En sit jauhanu ku kaksi kertaa ja jätin ottamatta läpijuoksuna...

Kepeillä otettiin hyppy ja kepit. Ihan hyvä harjoitus sitä kepeille vientiä, mun pitää olla tarkkana kun vastakkaisella kädellä vien kepeille et käskytän ajoissa ja näytän kädellä, jos liian myöhään viison menee koira väärälle puolelle... Hmm..

Loppuun otettiin viel kierros keinu reeniä valvovan silmän alla... No Dimmu meni irallaan kuten yleensä ja aika rauhallisesti, enkä ottanu pysäytystä.. Sit otin kai yhen kerran niin et hyppy, putki ja keinu toiveena saada Dimmulle vauhtia ennen keinua, oli sil vauhtia mut ei niin paljoa ku eilen.. Ja se meni tosi hienosti. Pitäs ny alkaa laittaa taas nami sinne laskevan pään eteen maahan. Ja ottaan taas ne pysäytykset keinulle, vaik oon otanu niit kyl välillä.