Ma ei taas menty breeneihin kun poijat kävi Katrilla hierottavana. Tiistaina ralliteltiin mouhiksella varsin kivaa rataa. Mulla levii noi radat leensa kuulemma ekassa käännöksessä ja sen jälkeen vasta skarppaan... saatiin sit jankkaamisen jälkeen meneen rata renkaalle asti hienosti ja siihen se sit tyssäs, paukkas renkaan vierestä, no otettiin rengas uusiksi ja innolla hyppäs vierestä taas.... Hmm........ Marko sit pyys mult lelun ja heilutteli sitä renkaan keskellä ja houkutteli Dimmua.. dimmuhan vaan salamana nappas narupallosta kii ja oli riemuissaan jee joku leikki sen kaa.... No jätettiin se siihen ja otettiin viel hyppy ja kepit joka meni aika hyvin.

Hyppyä ja keppejä otettiin viel kaikkien vedettyä rataosuutensa uudestaan. Sit oliki jo haasteellisempaa saada koira kääntymään hypyn jälkeen ja käskyttää kepeille. Hypyn takana kun pussi houkutteli...Meni sen verrab hyvin kuitenkin monta kertaa et tuli ihan kiva fiilis Dimmun pujottelusta, kyl se osaa jos mää en tyri...

Otin sit rengasta hihnasa namialustan kanssa... Ja ei mitää ongelmaa hahmottaa rengas. prkl... pitäks mun vaan rata harjoittelussa jättäytyä sen taakse käskyttämään renkaalle eikä mennä eteen vedättämään??

Eilen päätin stten et pidetään kii saadusta reenipaikasta tamskissa. Et reenataan talvi kausikin siellä vaikka käyään mouhiksellakin. On sit ma ja ti Dimmullam kiitoilua.. Ainakin joulukuulle asti, tammikuussa sitten laitettava mouhijärvireenit harkintaan..