Hieno näyttely avaus Bobbyllä ja kahdella sen sisaruksellaan Limpulla ja Kallella. Kyllä on komeet pojat Dimmulla ja Tantalla, ja prinsessa Limppukin tosi nätti ja hyvä liikkeinen.

Bobby lähti innoissaan mukaani aamulla ja matkattiin Katan ja Jekku-göötin kyydissä orivedelle. Bobbyllä ja Jekulla oli kivaa pöyhköttämistä ja painimista ennen kehiä. Bobby oli tosi kiinnostunut muista koirista ja suhtautuin niihin iloisesti ja leikkimielisesti (toisin ku isänsä..) Bobby pääsikin tekemään tuttavuutta monen kivan pennnun kanssa. Erityisesti sitä veti puoleensa leonbergit, bernit ja bouvier...(pinsiössähän sillä on leonbergi tyttökaveri, Luka värityksellään bernimäinen, ja naapurin mustaterrierit ja bouvier varmaankin samaa kategoriaa pikku miehen silmissä..)

Kehässä se seisoi hyvin, ja Bobby joka yleensä liikkuu todella hyvin häiriintyi todella isosta terävästä sora pohjasta. Se näkyi häiritsevän monia muitakin pentuja. Kyllä siellä raviaskeltakin tuli eikä laukannut tms. Olin hieman harmistunut ettei pöytä ollut cardipennuille sopiva, aivan liian pieni pöytä ja siihen ei sit laitettu näit meiä pentusia. Bobbyki ois roikkunu mahastaan siinä.. Hampaat kattoi tuomari koiralta maassa ja se oli Bobbystä kovin kummallista. Oli sitten PEK2 ja sai KP:n  Kalle veli oli PEK1, KP, sekä ROP. Limppu sisko oli sitten PEK1 ja sai myös KP:n ja oli VSP. Hienot on lapset.

Bobbyb kirjallinen arvostelu
Karjavarkaan Konnankoukku "Bobby" PEK2 KP
"Hyvän kokoinen, ryhdikäs. Liikkuu hyvin. Varsin voimakasluustoinen. Rodunomainen pää. Hyvä ilme. Hyvä turkki ja väritys. Saksipurenta. Säkä voisi olla korkeampi. Iloinen, avoin ja luoksepäästävä."