Mouhijärvelle taas tiistaina suunnattiin, siellä oli mielenkiintoiset kuviot ja het alkuun reenasin väärin ratakuvion... ja sit en meinannu oikeeta muistaa millään... Saatiin kyl rata meneen mutta ositeltiin kyllä. Mulle on aika vaikeita piiiitkät valssaukset. ja niis sit yleensä onnistun työntään koiran esteen taakse väärälle puolelle... Mut hyvin sujuvia pätkiä päästiin ja radalla oli hyppyjä ja putkia sekä muuri.

Loppu tunnista tehtiin viel putki hyppy ja kepit ja siin pari kertaa meni hyvin. Näin jo koirasta et ei kiinnosta jankata asiaa ja sanoinkin et ei oteta enempää, koutsi houkutteli viel kerran ottamaan helpommalla kulmalla hypyltä kepeille viennin ja teinkin sit nin mutta mutta, pitää kyl tuntea oma koira ja jatkossa jättää jankkaamine tekemättä, teki se nyt mut naamasta vaan näki et ei huvittanu, innoissaan kyllä leikki sitten pallolla ja riehutinkin kunnolla sitä. 

Keinua ei nyt ehitty ottaan radan yheydessä.. Jouduin tuunata meiä piitkässä kuminarussa olevaa narupalloa ja laitoin toisenlaisen kumisen pallon tennispallon tilalle ja olinkin varma ettei Dimmua ko "lussu"pallo kiinnosta mutta mitä vielä, kävi leluun kuumana ja ei olisi irroittanut millään... Lisäksi lähdössä kun irrotin sen lelusta se ei meinannu malttaa jäädä istumaan muurin taakse vaan tarjoili sen yli hyppäämistä saadakseen lelun nopeasti... Hmh...