Melkein kuukauden reenejä pon haitannu meikäläisen sairastelu, en ole ollut lainkaan juoksukunnossa ja on jouduttu ottaan aika köykäsiä reenejä. Mutta sitäkin hankalampia ratapätkiä. Maanataisin on reenailtu navetalla ja tiistaisin mouhijärvellä. On saatu hinkattua rengas aika kivaan kuosiin ja keppejä molemmilta puolilta. Oli tarkoitus Dimmu ilmoittaa seinäjoelle kisoihinki mutta sillä on luvassa hieman muuta hubailua vielä tälle vuodelle ettei nyt ole varaa ylibuukata kalenteria..

Tänään mentiin riemastuttavia ratoja navetalla. Ekalla pitkällä oli hankala takaa kierto jonka jälkeen ois kauemmalle putkelle pitäny viedä.. Nooh Dimmupa keksi nyt putkibongata sen lähemmän.. Sen naaman ilme oli aivan kun eräällä pemuneidillä vastaavaa harrastellessaan... Työlästä.. Hauskaa.. Dimmulla ainakin. Saatiin tosi hienoti mneneen radan loppupätkä A, rengas ja tiukasta mutkasta kepeille vienti :)

Vipana rata reeninä otettiin keinulyta muurille ja puomille pimeen mutkan l-putki sieltä mutkaputkelle ja loppusuora takaaleikkauksilla. Ihme meni se! Ekaan esteen jälkeen ein tottumuksesta valssin muihin ei ehtinyt... 

Vielä oon hengissä moisen juoksemisen jälkeen, yskittää ja kyljet on paskana mutta hirveen kivafiilis reeneistä! Huomenna taas:)