Nyt ei oo reenattu mitään viime tiistain agiliitojen jälkeen. Mulla uusi keuhkoputken tulehdus ja oon ollu lähinnä petipotilaana kotona. Koirat on yllättävän hyvin kestäny tän, Dusty ottaa kaiken ilon irti seurakoiran roolista ja pötköttelee mun kainalossa ja jaloissa soffalla ja koittaa aina elvyttää mua kun kovasti yskin :)

Lenkkeily on tosi hidasta kun syke ei saa yhtään nousta ja lenkit onki sitte ollu tosi pieniä ja hitaita. Nyt on kyllä ollu tuosta muutaman neliön rivari takapihastakin suuri ilo. Koirat suostuu sielläkin kerran päivässä pissalla käymään ja on siellä sitten nami etsintää harrastaneet aivojumpaksi. Tänään nyt eka päivä viikkoon kun tuntu et on voimia muuhunki ku nukkumiseen ja koirat sai ottosson pelien muodossa aivojumppaa. Eilen käytin nuo sorakuopalla juoksemassa ja laahustin itte vaan perässä. Remmi ulkoilu kun on ollu aika tuskaa. Koirat onneksi viel kesäajassa et puol viiden aikaan on rauhallista täällä lähiössä kiertää korttelia ja päästää ne silloinki irralleen.

Lauantaina meillä kävi kyläsä Kati ja Vii- westie. Tehokasta poikien leikkiseuraa oli kyllä. Kuvia tästä myöhemmin...

Tulevana lauantaina pitäs jaksaa Lahteen pentunäyttelyyn Bobbyn kanssa ja mukaan pitäs ottaa myös Dimmu ja Dusty lähtee myös. Tosin kaikki on nyt lähdön suhteen taas ihan auki et millä autolla ja lähenkö sit kuitenki yksin, jos lähen nii en kyl ota mukaan ku Bobbyn.