Maanantaina oli tamski reenit ja alkuun otettiin erilaisia keppiharkkoja kepeille vientiä hypyn kautta muutamasta eri kulmasta, kepeille vienti putkelta.  Dimmulla meni nää ihan hienosti haki hyvin ekan välin enkä menny mietenkään ohjailemaan... Vipana otettiin keppejä sietä hankalammalta puolelta ja otinkin vaan kuudella kepillä kun on viel reenattu sitä hihnassa. Ny otettiin ilman hihnaa ja en kerralla halunnu montaa asiaa hankaloittaa koiralle ja missään nimessä en mitään käsiohjaamista halua tähän harjoitella.

Otettiin rataaki. Siel oli muutama takaaleikkaus ja alussa rengas ja puomi ja A kontakteista, A:n alta menevä putki josta sitte A:lle vaikeahko vienti(ainakin mun oli vaikee saada koiraa kaarratettua sen verran etttä vauhtia A:lle olis..) Radalla oli mm pussi jota ei turhan usein rataharjoituksissa oo ollu.  Dimmu kävi tosi kuumana ja mun oli vaikee ohjata sitä, en tosiaan pärjänny vauhdissa sille ja se rallitteli vaikka mitä lisämutkia häntä viuhtoen....  Ainakin koiralla oli hauskaa.. Mihinkähän mä oikein joudun ton kanssa jos noi korvat lakkaa pelaamasta kun agilitaamisen huuma menee sillä päähän? Dimmu hyppi pääasiassa aina Ronja yorkin jälkeen ja rimat oli matalalla kannakkeiden päällä, mikä kävi meille mainioisti :)

Tiistaina tipahin het kahen ekan esteen jälkeen rataan tutustumisessa.. oli persjättö kohtaa takaakiertoja viistossa linjassa suora hyppyjä joiden jälkeen kepit. Oli hieno pimee putkikulma rengas yms yms. Meil oli hankalaa.. Unohin radan het.. ja uusinta otoksena päästiin vähä etenemään, putkella ois pitäny keretä tehä persjättö mut en kerenny kyllä sillä aikaa ku koira putkessa nii juosta sinne toiselle puolelle sohlaamiseksi meni. Kepit meil meni hienosti tosin hyppy ennen keppejä ni Dimmu kaarratti sen ohi, en jääny sitä korjaamaan ja hinkkaamaan. Muurin jälkeen oli suunnitellu seuraavalle hypylle suht tiukkaa takaaleikkausta ja ilmeisesti jotain poispäin käännöstä ja se olikin siihen vaikea.. ja jankattiinki hetki sitä.. :) meni se sitte ku oikein skarpattiin. Valssia en olsi ko kohtaan luultavasti ehtiny siksi tämmönen yritelmä.  Pimee putkikulma ei Dimmua hetkauttanu, ja rengaskin meni hienosti vaikka vauhtia oli paljon loppurata hyppyineen ja puolivalssilla muurille ja loppuun A meni hienosti. Mut oli kiva et oli rata mikä oli vaikea ja sit tollasii hinkattavia kohtia ja et sai hinkattua niitä aina siin välissä ja kun se sit meni kuin piti niin taas jatkettiin rataa eteenpäin. ei mitää alusta ja alusta tyylisiä jauhamisia :) Ens viikolla onki vipa mouhijärvi reenikerta.Me ei Dimmun kanssa jatketa siellä nyt keväällä kun tehdään tilaa kalenteriin jos laumamme sattuis kasvamaan keväällä... Muutenkin nyt vähennetään kylmäksi kaudeksi reenaamista niin et viikottaiset tamski reenit käydään ja joka toinen viikko lisäreeniä nokian hallilla..  Me mennään kyllä tammikuun alussa mouhikselle reenaan ku mahuttiin mukaan Janitan koulutukseen siellä.. Jännää, ei oo tullut nyt kovin tälläsillä vieraiden tähtien kursseilla oltua :) Harkinnassa on Dimmulle tamskin tammikuun kisatki.... Tosin täytys nyt opetella tota hillintää ja ilmeisesti käskytyksen painottamista et saa sen kuulolle kun se kuumenee.......