Perjantaina kokoonnuttiin pikkureeneihin valoisan aikaan. Olikin outoa pitkästä aikaa valoisalla reenata. Reenailtiin viidenkukkulan kallioilla.

Dusty otti yhen suoran palkan uhrin joka oli kummallinen retkijakkaralla istuva ja pressulla peitetty.. Toinen oli kauempana ja siitä otettiin ilimaasu. Ekasta Dusty oli innoissaan kun sai hajun ja meni koti, vähän piti haukahtaa ja meni sit heti haukahtamisen jälkeen maalihenkilölle häntää heiluttaen "kyl mää tiesin että sä oot ihan vaaraton.."

Toisen etsimisessä olin haastetta ja Dusty kiipeili hajun perässä korkeilla kivillä ja oli täynnä työintoa. Löysi maalihenkilön ja oli innoissaan, sai ykkösnamin ja ihmetteli hetken ja tuli mun luo, mä namilla siitä pari haukahdusta ja het näytölle. Hieno hiilukainen :)

Dimmulla oli myös tuo kummajais uhri sekä kaksi normaalimpaa. Kaikki ilmaisulla. Ekan ilmaisu oli hyvä, samoin tokan jota etittiin vähä enemmän. Viimeiseksi jäi tää outo uhri jota Dimmu sit lähesty takaapäin ja haukahti häntäpystyssä äijjäillen pari kertaa ja etti tiensä maalihenkilön eteen. Ykkösnamin saatuaan ois vaan jääny maalihenkilölle ja sain hetken ootella et lähti mun luo tekeen ilmaisua, tuli se sieltä ja viivana näytölle. Sai namit ja lopuksi leikittiin vetolelulla. Ei valittamista.