Meidän ryhmän koettua osallistuja kotoa perjantaina lähdettiin poikain kanssa vierailemaan eräässä toisessa tseläis pienryhmässä.

Dusty reenas ekku ja sille oli kolme suoraa palkkaa, Yksi kiven kolosessa reilusti Dustyä ylempänä. Kaksi normaalia kyykkijää :) Ekaksi saiki hajun kivellä olijasta ja sai samalla hajun myös toisesta siin aika lähellä kiveä olleesta.. Noh kivi uhri ensin ja palkka ja Dusty oli oikein pätevänä. Kaksi muutakin menivät hienosti ja irtos pitkälle ja teki hommia reippaasti. Ei paljoa etsintäliivitkään vauhtia hidastaneet.

Dimmulle oli peräti 4 uhria. Kaksi näkösällä paikalla olijaa ja kaksi enemmän piilossa olevaa. Eka oli melkein keskellä polkua ja kyykki siinä hieman etukumarassa, hienosti meni luokse ja tuli hakemaan mut.  Toinen oli makaava ja näkösällä sekin himan polusta sivussa. Dimmu sai hajun ja maalihenkilön kohdalla haukahti ja meni hakemaan ykkösnamin ja tuli hienosti hakemaan taas mut. Haukahduskaan ei ollu ees mörköhaukkua. Jotain muuta intoilua :) Kauimmaista haettiin mettän puolelta ja sai seiltä haisun ja paineli maalihenkilölle, jäi sinnne hengailemaan ja kai yritti nähdä missä oon, olin tosi huonossa paikassa ja liikuin poispäin koirasta ja olin ryteikössä.. Niimpä Dimmu alkoi haukkumaan maalihenkilöllä.... Pikku pirulainen... Ei ollu mörköilyä tääkään.. Muistutin sitä sitten kun tulin lähemmäksi että -tasku..  ja tuli sitten ilmaisemaan niinkuin piti ja pääs näytölle..  Vipa oli hankala kun oli ojan rannalla ja Dimmu sai hyvin hajun ja menin hemmetti kieltämään sitä kun oli vetämäs siihen jorpakkoon, vaikka tajusinhan mä että se tarkisti hajua siinä rannassa.  No se tarvikin sitten etenemisen jälkeen tukea kun reagoi rannnasta tulevaan hajuun ja sitten menikin itse maalihenkilölle asti ja haki mut. Lopuski leikittiin vielä vetoleikkejä ja jahdattiin riepua :) Leikki myös yhden maalihenkilön kanssa joskin ihastui tämän lapaseen enemmän ku leluun.. Saatiin kyllä tosi kiva harjoitus.